Ana sayfa Dizi Haberleri Çakallarla Dans serisinin yaratıcısından N Kuşağı dizisi geliyor!

Çakallarla Dans serisinin yaratıcısından N Kuşağı dizisi geliyor!

tarafından ker_def

Sinemada izleyicilerin kahkahalar atarak izlediği ‘Çakallarla Dans’ serisinin yaratıcısı Murat Şeker’den iddialı bir internet dizisi geliyor. Dizinin ismi ortaya çıktı; ‘N Kuşağı’.

Sugarworkz’ün yapımcılığını üstleneceği ve çekimlerine şubat ayında başlanacak ‘N Kuşağı’, üniversiteli ve işsiz dört gencin Youtuber olma serüvenini konu alacak.

Senaryosu Murat Şeker ve Ali Tanrıverdi tarafından kaleme alınan ‘N Kuşağı’ dizisinin sürpriz oyuncu kadrosu 200’ü aşkın aday arasından seçilerek oluşturuldu.

Çakallarla Dans serisinin yaratıcısından N Kuşağı dizisi geliyor! 11

‘N Kuşağı’, yakında Youtube’da seyirci karşısına çıkacak.. Dizi hakkında başka bir detay yok. Ancak N Kuşağı’nın eğlenceli bir yapım olması bekleniyor. 25 Haziran 1973 doğumlu olan Murat Şeker, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi mezunudur. Ünlü yönetmen aynı zamanda SugarWorkz film şirketinin de sahibidir. 1990 yıllarda belgesel ve dizilerde prodüksiyon sorumluluğu ile sektöre adım adan, ardından da yönetmenliğe başlayan murat şeker, bugüne kadar birçok filmi hem yönetti hem de yapımcısı oldu.