Ana sayfa Dizi Haberleri Herkes hazırsa onlar geliyor! İşte yeni dizi Klavye Delikanlıları ilk bölüm tanıtımı…

Herkes hazırsa onlar geliyor! İşte yeni dizi Klavye Delikanlıları ilk bölüm tanıtımı…

tarafından zk zk

Fox TV’nin yeni dizisi Klavye Delikanlıları’nın ilk bölümü 3 Ekim Salı günü ekranda olacak. Dizinin dün akşam yeni bir tanıtımı daha yayınlandı.

Süreç Film // Ali Gündoğdu’nun yapımcılığını üstlendiği, genel yönetmenliğini Murat Şeker’in yaptığı, Show TV’nin iddialı dizisi Klavye Delikanlıları’dan bir tanıtım daha geldi. 3 Ekim Salı günü izleyicileriyle buluşacak olan, tanıtımları büyük ses getiren, yeni nesil gençliği ve onların aileleriyle olan hikayesini anlatan Klavye Delikanlıları yeni tanıtımıyla eğlenceye hazır olun dedirtti. Kuzen Volki’nin gelişiyle Bayram ve Kerem’in hayatının değişeceğinin sinyallerinin verildiği tanıtımda Seyran güzelliğiyle dikkat çekti. Kadronun tamamlanmasıyla eğlenceli yolculuğun başlayacağı Klavye Delikanlıları’nın ilk bölümünde neler olacağı merakla bekleniyor.

Klavye Delikanlıları’nın senaryosunu Çakallarla Dans’ın yaratcılarından Murat Şeker ve Ali Tanrıverdi üstlenirken, yönetmen koltuğunda ise Yahya Samancı oturuyor. Merakla beklenen dizide Rasim Öztekin, Kaan Yıldırım, Vildan Atasever, Uraz Kaygılaroğlu, Ali Barkın, Selen Seyven, Seray Sever, Gül Onat, Cengiz Küçükayvaz, Sinan Çalışkanoğlu, Filiz Taşbaş, İpek Tenolcay ve Mert Asker rol alıyor.

Klavye Delikanlıları 3 Ekim Salı günü saat 20.00’de Show TV’de başlıyor!