Ana sayfa Dizi Haberleri Cam Tavanlar dizisinin başarılı olması için çok önemli bir şart var!

Cam Tavanlar dizisinin başarılı olması için çok önemli bir şart var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Show TV ekranında yakında izleyicilerle buluşacak olan Cam Tavanlar isimli dizide Kubilay Aka ile Bensu Soral buluşması yaşandı. İki genç oyuncu, yeni dizi ile yakında ekranda yer alacak. Dizinin ilk fragmanları da paylaşıldı ve bu eşleşme hayranlar tarafından çok beğenildi.

Cam Tavanlar, iş yerlerinde kadınların yükselmesini engellemeye yönelik olarak yapılanları verilen genel bir nitelendirme… İşte dizinin ismi de bu nitelendirmeye vurgu yapınca, beklentiler de bir hayli yükseldi. Ojo Pictures imzalı dizinin yönetmenliğini Fehmi Öztürk yapıyor. Öztürk’ün hikaye anlatımındaki etkisi ile diziden beklentilerin de yüksek olduğunu belirtelim. Meriç Acemi’nin dizinin senaryosunu yazması da bir başka önemli etken olarak görülüyor.

Kalemi ile izleyicileri çekecek güçlü hikayeler oluşturabilen Meriç Acemi, yine bambaşka bir konuyu gündeme taşımış olacak… Cam Tavanlar dizisinde Kubilay Aka ve Bensu Soral eşleşmesi de hayranlar tarafından çok beğenildi. İlk etapta dizinin öne çıkması için her şey tamam.

Ancak bir de hikaye anlatımı ve izleyicinin bu hikayeyi sahiplenmesi şart. Peki Cam Tavanlar dizisi başarılı olabilir mi? Eldeki veriler, başarılı olabileceğini anlatıyor. Ancak bu başarıyı getirecek olan ana faktör ezber bozma tavrı olacaktır.

Milliyet Blog yazarlarından Anibal Güleroğlu da diziyle ilgili analiz yazısında Meriç Acemi’nin ezber bozacak bir hikaye ortaya koyması durumunda başarının geleceğini düşünüyor. Güleroğlu, yazısında şu noktalara dikkat çekti:

“Show TV’nin yeni dizisi yaz yapımları arasında ezberleri bozup başarıyı yakalayabilir mi? Bunun için yüzeysel mantıktan ziyade her noktada derinliğe önem verilmesi şart! Bunu da ancak dizi ekrana çıkınca net biçimde göreceğiz. Buna karşılık şu aşamada da, kendine seçtiği isim bazından ele alacağı konuya ve ekibine bakarak, olumlu bir cevap vermemiz mümkün. En azından temennimiz bu yönde.

Öte yandan ‘Cam Tavanlar’ın kadına bakışı nasıl gelişecek, ‘Önüm arkam sağım solum tuzak’ diyerek kendilerini çevreleyen görünmez engelleri anlatmaya çabalayan kadınların sesi olabilecek mi derseniz… Bunun için de cevabımız, ‘Senaryonun cesareti kadar’ şeklinde özetle!

Bizim de umudumuz, senaristi Meriç Acemi olan, ‘Cam Tavanlar’ın da yeterince hırslı ve kararlı bir kadın profili sunarak ezberleri bozup yaz rekabetinden galip çıkmasından yana.

‘Cam Tavanlar’la kadına bakış atmak üzere yola çıkanlara bol şans.”