Ana sayfa Dizi Haberleri Alp Navruz, profesyonel yaklaşımı ile farkını hissettiriyor!

Alp Navruz, profesyonel yaklaşımı ile farkını hissettiriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kendisine gelen birçok teklif içinde Ada Masalı dizisini tercih eden Alp Navruz hayranlarını bir hayli heyecanlandırdı. Son dönemde hızlı bir yükseliş sergileyen oyuncu, bu noktaya gelirken özellikle proje tercihlerinde uyguladığı yöntem ile öne çıktı.

Hikayenin derinliğini bilmeden, senarist ile konuşmadan ve ileride neler olacağını görmeden bir projeyi kabul etmeyen Alp Navruz, şayet Ada Masalı’nı tercih ettiyse bunun altında mutlaka güçlü nedenler vardır. Hayranları da zaten bu durumu bildikleri için ünlü oyuncunun seçimlerine çok güveniyor.

Bu nedenle de Ada Masalı dizisi öne çıkan bir proje konumunda… Ayça Ayşin Turan ile birlikte kamera karşısına geçecek olan Alp Navruz zaten diziyle ilgili ilk sözlerinde de heyecanını yansıttı. Re Touch dergisine konuşan oyuncu, çok heyecanlı olduğunu belirtti ve bugüne kadar canlandırdığından çok daha farklı bir rolde izleyici karşısına çıkacağını söyledi.

Ada Masalı dizisiyle uzun süredir ilgilendiğini ve bunun da hazırlık süreci noktasında kendisi için avantaj olduğunu söyleyen oyuncunun profesyonelce yaklaşımı da dikkatlerden kaçmıyor.

Oyuncu, “Elbette çok heyecanlıyım, hazırlanmak için uzun bir süreye sahip oldum o yüzden avantajlı görüyorum yaşadığım süreci. Umarım ekibimiz ve oyuncularımız için de en hayırlısı olur” diye konuştu. Oyuncunun sadece kendi rolünü değil de tüm ekibin konumlanmasına bakarak konuşuyor olması da profesyonelliğinin hangi boyutta olduğunu anlatmaya yetiyor.

Naslı bir rolde yer alacağını sürprizi bozmamak adına anlatmak istemeyen Alp Navruz, “Bugüne kadar canlandırdığım karakterlerden farklı olduğunu söyleyebilirim” diyerek de aslında heyecanı daha da artırmış oldu.

Yapım ekibinin ve senaristlerin çok titiz bir çalışma yürüttüğünü de aktaran oyuncu, çok güzel ve sıcak bir işin ekranlara geleceğinin müjdesini de verdi.

Hikaye hakkında genel bir bilgi veren Alp Navruz, “Normal hikayelerden farklı olarak bir adayı, ada insanlarını, özlediğimiz güzel insan ilişkilerini anlatmaya çalışacağız” diyerek de dizinin ekranda farklı bir konumda yer alacağını ifade etmiş oldu.

Ada Masalı’nın bir yaz dizisi olarak düşünülmesini de istemeyen oyuncu, şu sözleri ile de iddiasını sergiliyor:

“Bir yaz dizisi gibi düşünmekten ziyade yaz dönemi çekilmesi düşünülen, içinde birçok hikayeyi ve karakteri barındıran, izledikçe seyirciyi içine çekecek bir hikayemiz olacak.”