Ana sayfa Dizi Haberleri Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin iki oyuncusu yine aynı dizide buluşuyor!

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin iki oyuncusu yine aynı dizide buluşuyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sevda Erginci ve İsmail Ege Şaşmaz… Her ikisi de yeni neslin başarılı oyuncularından. Her ikisi de Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde rol alan iki oyuncu yeni bir dizide daha bir araya geliyor. Üstelik başrollerde.

Hem Erginci hem de Şaşmaz Uyanış Büyük Selçuklu dizisiyle kariyerlerinde büyük bir sıçrama yaptı. Sevda Erginci dizide Turna, İsmail Ege Şaşmaz da Faysal karakterini canlandırdı. Her iki oyuncu da yetenekleri keşfedilince bir sonraki dizilerinde başrolleri kaptı.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin iki oyuncusu yine aynı dizide buluşuyor! 8

Erginci ve Şaşmaz’ın başrolünü paylaşacağı dizinin adı El Kızı. NTC Medya’nın Fox TV için çekeceği dizinin yönetmeni Feride Kaytan’a senaryosu ise Hilal Yıldız’a ait. Feride Kaytan bugüne kadar Acemi Cadı, Vicdan, Yüksek Sosyete, Meryem ve Ağlama Anne gibi dizilerin yönetmenliğini üstlendi.

Çekimleri Muğla’da gerçekleştirilecek olan El Kızı dizisinin konusu ise şöyle olacak:

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin iki oyuncusu yine aynı dizide buluşuyor! 9

Çocuk yaşta öksüz kalan Ezo, sevgisiz büyüdüğü için hırçın intikamcı birine dönüşmüştür. Hayalindeki ideal aileyi Harun Karasu’yla kuracağına inanmıştır. Ancak babasından kalan miras her şeyi değiştirir.

Sevda Erginci El Kızı’nda bugüne kadar canlandırdıklarından çok farklı bir karaktere hayat verecek. Dolayısıyla yeni dizisi Sevda Erginci için bir bakıma kariyerinde önemli bir adım olacak.