Ana sayfa Sosyal Medya Cam Tavanlar final yaptı, Gönül Dağı hayranları aynı soruyu soruyor!

Cam Tavanlar final yaptı, Gönül Dağı hayranları aynı soruyu soruyor!

tarafından ker_def

TelvizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında yaz ayları için planlanan Cam Tavanlar dizisi, farklı konusu ve dikkat çeken oyuncu kadrosuna rağmen izleyicilerden yeterince ilgi görmedi… Bensu Soral ve Kubilay Aka ikilisi başrolde yer aldı ve dizide önemli rollerden birisini de Utku Ateş canlandırdı.

Gönül Dağı dizisinde Serdar karakteri ile yer alan Utku Ateş’in diziden ayrıldığına yönelik iddialar hayranlarını çok üzmüştü. Oyuncu, Cam Tavanlar dizisinde kendisini daha fazla gösterebileceği bir rol için yeni teklifi kabul etmişti. Gönül Dağı dizisinin sezon finalinde Serder karakterinin uzun bir süre hikayede yer almayacağına yönelik gönderme ise Utku Ateş’in ayrıldığı iddiasını güçlendirdi. Ancak durum net değildi ve bu yüzden de sosyal medyada dizi hayranları ısrarla Utku Ateş konusunu soruyor.

Cam Tavanlar final yaptı, Gönül Dağı hayranları aynı soruyu soruyor! 9

Hala da bu sorular devam ediyor. Utku Ateş, ikinci sezonda Gönül Dağı dizisinde yer alacak mı? Elif ve Serdar aşkı devam edecek mi? Gönül Dağı senaristi iki karakteri izleyicilerin de isteği üzerine birbirine yaklaştırdı ama dizi hayranları büyük bir aşk bekliyor. Fakat Serdar ve Elif sahneleri ve hikayedeki önemleri de çok az.

Zümre Meğreli yeni bir genç ve Elif karakteri iyi bir çıkış yapmasını sağladı.Ancak Utku Ateş bilinen bir isim ve Serdar karakterinin hikayedeki etkisizliği genç oyuncuyu farklı arayışlara itiyor.

Cam Tavanlar dizisi 8 bölümlük bir macera olarak kaldı ve ekran ömrünü tamamladı. Gönül Dağı hayranları ise ısrarla aynı soruyor soruyor:

“Cam Tavanlar final yaptığına göre Utku Ateş, Gönü Dağı dizisine geri dönecek mi?”

Cam Tavanlar final yaptı, Gönül Dağı hayranları aynı soruyu soruyor! 10

İşte birçok dizi hayranı bu soruyu soruyor ama henüz net bir durum yok. Twitter ortamında birçok dizi hayranı aynı soruyu soruyor ama henüz bunun bir yanıtı yok. Çünkü senaryonun nasıl ilerleyeceği, Serdar karakterine önem verilip verilmeyeceği bilinmiyor.

Utku Ateş, instagram hesabından yaptığı paylaşımlarda ise son hali ile bir hayli şaşırttı. Oyuncu şu sıralarda tatilin keyfini çıkartıyor.

Değişen imajıyla dikkat çeken Utku Ateş, en son aşağıdaki fotoğrafını paylaştı.

Cam Tavanlar final yaptı, Gönül Dağı hayranları aynı soruyu soruyor! 11