Ana sayfa Sosyal Medya Cemre Melis Çınar, son döneme 3 önemli diziyle damgasını vurdu!

Cemre Melis Çınar, son döneme 3 önemli diziyle damgasını vurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Cemre Melis Çınar, son yıllarda sergilediği başarılı oyunculuk performansları ile dikkatleri üzerine çeken bir isim oldu.

2014 yılında Elif isimli günlük dizide canlandırdığı Arzu karakteri ile dikkat çeken Çınar, 3 yıl boyunca bu dizinin kadrosunda tecrübe kazandı. Ardından Yaralı Kuşlar isimli Kanal D’nin günlük dizisinde Melis karakteri ile yer alan Cemre Melis Çınar’ın yükselişi 2020 yılında başladı.

Kırmızı Oda dizisinde canlandırdığı Süreyya karakteri ile gönülleri kazanan oyuncu, belki 9 bölüm boyunca hikayede yer aldı ama birçok dizi hayranı tarafından da tanındı. Cemre Melis Çınar, 2021 yılına ise iki dizi sığdırmayı başardı. Gönül Dağı isimli TRT1 dizisinde Fadime karakterine hayat veren oyuncu, 10 bölümlük bir performans ortaya koydu.

Cemre Melis Çınar, son döneme 3 önemli diziyle damgasını vurdu! 9

Cemre Melis Çınar, ayrıca Fox TV ekranında final yapan Kefaret isimli dizide de Berna karakterine hayat verdi ve yine dikkatleri çeken bir isim oldu.

Kırmızı Oda, Gönül Dağı ve Kefaret dizileri sayesinde son 1 yılda büyük bir çıkış yapan Cemre Melis Çınar, şimdi yeni roller arıyor. En son yer aldığı Gönül Dağı dizisinden ayrıldığı ortaya çıkan genç oyuncu, yeni dizi tekliflerini değerlendirme aşamasında.

Instagram’da hızla takipçi sayısını artırmakta olan Çınar, şimdilerde tatil pozları ile dikkatleri çekiyor.

Projelerin bitmesinin ardından yaz aylarını dinlenerek geçiren Cemre Melis Çınar, 300 bin kişi tarafından instagram hesabı üzerinden takip ediliyor.

Cemre Melis Çınar, son döneme 3 önemli diziyle damgasını vurdu! 10

Çınar, daha önce düz saçları ile dikkatleri çekiyordu. İmajını değiştiren ve dalgalı saçları ile pozlar paylaşan oyuncu, yeni haliyle de hayranlarından beğeni topladı.

Cemre Melis Çınar, son döneme 3 önemli diziyle damgasını vurdu! 11