Ana sayfa Sosyal Medya Cam Tavanlar’da Kubilay Aka’nın işi zor! Celasun’dan bakalım nasıl sıyrılacak?

Cam Tavanlar’da Kubilay Aka’nın işi zor! Celasun’dan bakalım nasıl sıyrılacak?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Show TV ekranlarında yakında izleyicilerle buluşmaya hazırlanan Cam Tavanlar dizisi, patron erkek çalışan kız dizilerinden sıkılanlar için taze bir nefes olacak gibi görünüyor. Tanıtımları sosyal medyada yapılmaya başlanan dizi çok olumlu tepkiler alırken Kubilay Aka’nın işi biraz zor olacak gibi görünüyor.

Show TV ekranında yayınlanacak olan dizinin yönetmeni Fehmi Öztürk, senaryosu ise Meriç Acemi’ye ait.

OJO Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği dizinin başrollerini Kubilay Aka ve Bensu Soral paylaşıyor. Dizide ayrıca Hatice Aslan, Ahmet Melih Yılmaz, Beril Kayar, Ayten Soykök, Mehmet Bilge Aslan, Şifanur Gül, Alper Kut, Aziz Caner İnan, Gizem Erdem, İsmail Karagöz, Şehnaz Bölen Taftalı ve Cevdet Arıcılar gibi isimler yer alıyor.

Cam Tavanlar'da Kubilay Aka'nın işi zor! Celasun'dan bakalım nasıl sıyrılacak? 11

İş hayatında kendi çabasıyla yükselen genç bir kadın olan Leyla (Bensu Soral) ile sırf erkek olduğu için birçok kapının kolaylıkla açıldığı rakibi Cem’in (Kubilay Aka) tatlı, sert yarışının intikam, aşk, rekabet gibi temalar eşliğinde anlatılacağı dizinin ilk tanıtımları yayınlandı. Romantik tanıtımda Bensu Soral ve Kubilay Aka’nın uyumu dikkat çekiyor.

Ancak görünen o ki bu dizide Kubilay Aka’nın işi biraz zor. Zira genç oyuncu izleyicilerin hafızalarına Çukur dizisinde canlandırdığı bıçkın karakter Celasun karakteriyle yer etmiş durumda. Kubilay Aka, Celasun’la Çukur’un dışına hiç çıkmamış yakışıklı ve öfkeli bir delikanlıyı canlandırıyordu. Gençliği ve hırsı yüzünden yanlış yollara sapan Celasun, asi bir genç olarak karşımıza çıkmıştı.

Cam Tavanlar'da Kubilay Aka'nın işi zor! Celasun'dan bakalım nasıl sıyrılacak? 12

Kubilay Aka, Cam Tavanlar’da ise kurumsal bir şirkette çalışan bir beyaz yakalıyı canlandırıyor. Yani Celasun’la tamamen zıt bir karakter. Nitekim yeni dizinin tanıtımlarını izleyen seyirciler Kubilay Aka’ya baktıklarında hala Celasun’u gördüklerini söylüyor.

Bir yorumda izleyici “Celasun ne yapıyorsun? Go back to Çukur diye yazdı.”

Cam Tavanlar'da Kubilay Aka'nın işi zor! Celasun'dan bakalım nasıl sıyrılacak? 13

Başka bir oyuncu da “Kubilay hâlâ Celasun. Bari biraz imaj değiştirseydin abi ya. Cık, olmamış” diye yazdı.

Cam Tavanlar'da Kubilay Aka'nın işi zor! Celasun'dan bakalım nasıl sıyrılacak? 14

Cam Tavanlar'da Kubilay Aka'nın işi zor! Celasun'dan bakalım nasıl sıyrılacak? 15

Bakalım Kubilay Aka bu zor görevin altından nasıl sıyrılacak?