Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova yükseliyor, Camdaki Kız yine harika, Mucize Doktor reytingde ne yaptı?

Bir Zamanlar Çukurova yükseliyor, Camdaki Kız yine harika, Mucize Doktor reytingde ne yaptı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe rekabetinde diziler arasında müthiş bir yarış var. Özellikle iki yeni yapımın gelmesinin ardından dengeler tamamen değişti. Camdaki Kız isimli Kanal D dizisi, ipleri eline almayı başardı. AB ve ABC1 kategorilerinde iki haneli oranlara çıkan Camdaki Kız yine birincilikleri kimseye kaptırmadı. Dizi totalde ise günü ikinci olarak tamamladı.

Bir Zamanlar Çukurova ise tüm kişiler kategorisinde hala en güçlü yapım konumunda. Dün akşam 95. bölümü yayınlanan dizi totalde günü birinci sırada tamamlamayı başardı. AB’de günü 3. bitiren Bir Zamanlar Çukurova, ABC1’de ise reytinglerini yükseltti ve 2. sırada yerini aldı.

Bir Zamanlar Çukurova ile Camdaki Kız’ın zirvede birincilikleri paylaştığı bir hafta daha geride kaldı. Akıllarda ise Mucize Doktor dizisi hayranlarının “Bizim dizi ne olacak?” sorusu var. Bir Zamanlar Kıbrıs’ın da başlaması ile Mucize Doktor’da ciddi bir düşüş yaşanmıştı.

Ali Vefa karakterinde Taner Ölmez’in yine harikalar yarattığı Mucize Doktor’un dün akşam 61. bölümü yayınlandı. Reytingler geçen haftaya benzer ama biraz daha iyi geldi. Ancak bu durum dizideki düşüşün bittiği anlamı taşımıyor.

İzleyici ilgisinin senaryo kaynaklı olarak azaldığı Mucize Doktor dizisinde nasıl bir atak yapılacak, hayranlar bunu sorguluyor. Dizinin 3. sezonda yayınlanıp yayınlanmayacağı henüz belli değil. Ancak beklentiler devam etmesi yönünde. Dizi, totalde ve ABC1’de dün akşam 6. sırada yer aldı. AB grubunda ise Mucize Doktor günü 5.olarak bitirdi.

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi ise TRT1 ekranında dün akşam 6. bölümü ile yayınlandı. Dizinin ilk başlarda daha iyi reytingler aldığı ama sonradan biraz düşüş yaşadığı görülüyor. Ancak yine de sonuçlar gayet olumlu.

Totalde günü 10. sırada bitiren TRT1 dizisi, AB ve ABC1 gruplarında ise dördüncülükler elde etti.

Alev Alev dizisi finale yaklaştı ve reytingleri de yine düşük seyrediyor. Dün akşam totalde 17. olan dizi, AB’de 21. ve ABC1’di ise 19. sıradaydı.

Akrep dizisi ise Star Tv’de yine çok düşük oranlar elde etti. Totalde günü 40.bitiren dizi, AB’de 51. oldu ve ABC1’de ise 39. sırada bulunuyor.