Ana sayfa Sosyal Medya Camdaki Kız çıldırttı! İzleyiciden “Zihinleri zehirliyorsunuz” tepkisi!

Camdaki Kız çıldırttı! İzleyiciden “Zihinleri zehirliyorsunuz” tepkisi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği iddialı dizisi Camdaki Kız, geçtiğimiz hafta dördüncü bölümüyle ekrana geldi. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı Camdaki Kız, hem reytinglerde tavana vurdu hem de sosyal medyayı kilitledi.

Camdaki Kız’ın dördüncü bölümünde en çok Nalan ve Cana’nın ilk kez karşı karşıya geldiği dakikalar konuşuldu. Bölümün, Burcu Biricik’in canlandırdığı Nalan karakterinin yüzüğü atma sahnesi ise geceye damgasını vurdu.

Camdaki Kız çıldırttı! İzleyiciden “Zihinleri zehirliyorsunuz” tepkisi! 11

Dizi izleyiciler tarafından çok beğeniliyor. Ancak izleyicilerin bir kısmı Camdaki Kız’a çok tepkili. Özellikle Nalan’ın annesi Feride’yi oynayan Nur Sürer’in kızına karşı aşırı sert davranışları izleyiciyi çileden çıkarıyor.

Bir izleyici artık sinirden ağlama noktasına geldiğini söyleyerek “Yemin ediyorum şu an sinirden ağlayacağım. Ya bu Nalan’ın annesini yumuşatın karakteri ya da artık izlemek istemiyorum. Durmadan RTÜK’ü arayıp şikayet edeceğim. Bu nedir yaaa! Bir kızın onuru ile oynamak… Lanet olsun bir de durmadan bunu herkes görsün diye tekrarı yayınlıyorsunuz” dedi.

Camdaki Kız çıldırttı! İzleyiciden “Zihinleri zehirliyorsunuz” tepkisi! 12

Bu tip dizilerin ülkenin gerilemesine yol açtığını vurgulayan bir başka izleyici “Yaptığınız dizilerle zehirlediğiniz bütün zihinler yakanıza yapışsın ülkemizin gerilemesi için attığınız her adım için gurur duyun” sözleriyle tepki gösterdi.

Camdaki Kız çıldırttı! İzleyiciden “Zihinleri zehirliyorsunuz” tepkisi! 13

İzleyicilerin bir kısmı Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’na da kızgın. Sosyal medyada yapılan yorumlarda kendi hastalarının hikayelerinden derleyerek yazdığı kitaplarla Camdaki Kız, Kırmızı Oda, Doğduğun Ev Kaderindir gibi dizilere ilham kaynağı olan Budayıcıoğlu’nun etik kurallara uymadığına dikkat çekildi.

Bir izleyici Budayıcıoğlu ve yapımcıların hasta mahremiyetine önem vermediğini vurgulayarak şunu yazdı: “Psikolog hastalarının kendisine anlattıklarını kitaplaştırıyor, dizi olmasını sağlıyor hastaların sorunlarından para kazanıyor. Nerede kaldı hasta mahremiyeti #gulserenbudayicioglu Kim güvenir psikologlara bunları gördükçe, psikologların sırlarının ifşa etmesinden korkmaz mı?”

Camdaki Kız çıldırttı! İzleyiciden “Zihinleri zehirliyorsunuz” tepkisi! 14

Yine Gülseren Budayıcıoğlu’na tepki gösteren bir izleyici yorumunda insanları bu dizileri izlememeye davet ediyor. İzleyici yorumunda “Abartı bir şekilde hasta sırlarını ifşa var. İzlemeyin izletmeyin. İnsanların fazlasıyla sorunları varken travmayı altın tepside sunmayın. Ya da gerçekleri kaliteli bir şekilde dile getirin. Neden lüks dünyalar konu olur dizilere? Toplum gerçeği bu mu?” diye tepkisini ortaya koyuyor.

Camdaki Kız çıldırttı! İzleyiciden “Zihinleri zehirliyorsunuz” tepkisi! 15

Nalan karakterini Burcu Biricik canlandırdığı dizinin oyuncu kadrosunda Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek gibi başarılı isimler rol alıyor. Senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu’nun kaleme aldığı dizinin yönetmenliğini ise Nadim Güç üstleniyor.