Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim izleyicileri Simge Selçuk’un canlandırdığı Nehabaht’a çok kızdı!

Kardeşlerim izleyicileri Simge Selçuk’un canlandırdığı Nehabaht’a çok kızdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Atv’nin bu sezon başarılı yapımlarından birisi de Kardeşlerim dizisi. Cumartesi akşamları ekrana gelmekte olan dizi, iyi reytingler elde eden bir yapım. Dizinin şimdiye kadar 11 bölümü yayınlandı ve izleyiciler hikayeye adeta bayıldı… Genç oyuncuların performansı ile öne çıkan dizide, dikkat çeken tecrübeli isimler de bulunuyor.

Hikayesi ile reytingleri toplayan ve zaman zaman birincilikler de alan Kardeşlerim, özellikle tüm kişiler kategorisinde çok iyi sonuçlara imzasını atıyor. Tek dertleri hayat mücadelesi olan dört kardeşin iç burkan, sevgi dolu hikâyesi olarak ekrana gelen Kardeşlerim’de Nebahat karakterini Simge Selçuk canlandırıyor.

Dizinin hayranları 12. bölümden 2.fragmanı izleyicine Nebahat karakterine çok kızdı. Asiye’nin Melisa’nın kolyesini aldığı şeklindeki iftira sonrasında Nebahat çok sert çıkıyor. Asiye’ye sanki hırsızmış gibi muamele yapan Nebahat, “Git getir çantana, dök buraya içini” diye konuştu.

Doruk, Asiye’nin böyle bir şey yapacağına hiç ihtimal vermiyor ve onu savunarak annesine karşı çıkıyor. Ancak bu sahnede Nebahat’in Asiye’yi hırsız gibi gösterme çabasına izleyiciler tepki ile yaklaştı.

Nebahat karakterine gıcık olduklarını ifade eden Kardeşlerim hayranları, “Saçını başını yolmak istiyorum” diyerek yorumlar bırakıyor… Birçok dizi hayranı karaktere gıcık olduklarını belirten mesajlar paylaştı.

Doruk’un Asiye’yi savunması ise izleyicilerin çok hoşuna gitti ve bu konu da yorumlarda öne çıkartıldı.

Asiye ile Doruk, izleyiciler için kırmızı çizgi olarak görülen iki karakter. Bu karakterlere yönelik dizideki her olumsuz tavra da sosyal medyada geniş bir tepki dalgası yükseliyor.

Birçok dizi hayranı ise senariste kızıyor. Asiye’nin hırsızlıkla suçlanması gibi bir sahnenin hiç de hoşlarına gitmediğini belirten Kardeşlerim hayranları, “Yeter artık, iyice abarttılar” diyerek de senariste tepkide bulunuyor.