Ana sayfa Dizi Fragmanları Kavga olayıyla sarsılan Bir Zamanlar Çukurova’da hikaye iyice gerildi!

Kavga olayıyla sarsılan Bir Zamanlar Çukurova’da hikaye iyice gerildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – atv ekranında 3.sezonu devam eden Bir Zamanlar Çukurova dizisinin sezon finaline yaklaşıldı. 100. bölümde yaz arası verecek olan dizi 4. sezonda da yoluna devam edecek. Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış, Furkan Palalı, Nazan Kesal, Hande Soral ve Kerem Alışık gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova dizisinde hafta içinde kavga olayı gündeme gelmişti.

Kerem Alışık’ın bir sahneyi değiştirmek istemesi ve Murat Ünalmış’ın da itiraz etmesi sonrasında iki ünlü ismin arasının gerildiği ortaya çıkmıştı. Kerem Alışık’ın kendisine hakaret ettiği iddiası ile Murat Ünalmış konuyu savcılığa taşıdı… Tartışma anında görüntülerin de yönetmen tarafından kayıt altına alındığı belirtiliyor. Dizinin setinde gerginlik sürerken, hikayede ise Demir ile Fikret’in arası fena halde gerildi.

Kavga olayıyla sarsılan Bir Zamanlar Çukurova'da hikaye iyice gerildi! 7

Dizinin 95. yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Demir Yaman’ın sert çıkışı dikkatlerden kaçmayacak. Fikret ise Demir’i öldürmekle tehdit ediyor. Demir, Ümit konusundaki gerçekleri öğreniyor ve çok ağır bir şeklide ona yükleniyor.

Demir’in Ümit ile kavgası basına da yansıyor. Bir Zamanlar Çukurova dizisinin hikayesinde büyük bir gerilim hakim ve 6 Mayıs perşembe akşamı yeni bölüm merakla bekleniyor. İşte 95.bölümden ilk fragman: