Ana sayfa Dizi Fragmanları Teşkilat dizisinde yine ayrılık mı yaşanacak?

Teşkilat dizisinde yine ayrılık mı yaşanacak?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarının sevilen dizilerinden olan Teşkilat, 19. bölümü geride bıraktı… İkinci sezonda çok başarılı şekilde yoluna devam eden dizi, birincilikler alarak güçlü performansını taçlandırıyor.

Çağlar Ertuğrul ile Deniz Baysal ikilisinin etkili performansları da dizinin hayranlarını bir hayli memnun ediyor. Mesut Akusta’nın 19. bölümde yeniden diziye dönmesi de hayranları memnun etti. Sağlık sorunları yaşayan oyuncu, ikinci sezonun ilk 4 bölümüne katılamamıştı. Diziye yeni dahil olan oyuncular ise hikayeye renk katmaya devam ediyor.

Gürkan Uygun ile Hakan Boyav ikilisi de ustalıklarını dizinin sahnelerinde sergiliyor. Dizinin yeni sezonunda Tövbekar karakterinde Hakan Boyav’ı izliyoruz. Oyuncu eski devlet görevlisi kimliği ile ilgi çekiyor. Gürkan Uygun ise devlete karşı mücadele eden örgütün temsilcilerinden Yıldırım olarak hikayede yer alıyor.

Yıldırım’ın Tövbekar’a silah çektiği ve onu vurma ihtimalinin bulunduğu 20. bölüm fragmanına yansıdı. Bu görüntüler de Hakan Boyav’ın diziden ayrılma ihtimali olabileceğine işaret ediyor. Ancak her iki karakter de diziye yeni katıldılar ve bu kadar kısa bir sürede ayrılık yaşanması da çok mantıklı olmayacaktır.

Teşkilat dizisi hayranları yeni bölümde ters köşe sahneler bekliyor. İşte 31 Ekim Pazar günü yayınlanacak olan Teşkilat dizisinin 20. bölüm fragmanı: