Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Camdaki Kız dizi oyuncuları setteki korona önlemlerinden çok memnun

Camdaki Kız dizi oyuncuları setteki korona önlemlerinden çok memnun

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Camdaki Kız isimli dizide Sedat isimli karaktere hayat vermekte olan Feyyaz Şerifoğlu, Kırmızı Oda dizisiyle birlikte parlamıştı. Burcu Biricik ile çok iyi uyum yakalayan oyuncu, şimdi de Camdaki Kız’da bir anda patlama yaptı… Sedat ve Nalan’ın hikayesi izleyicileri cezbederken, reytingler de çok iyi geliyor.

Sedat karakterinin kaza sahnesi için yüzüne makyaj yapılan oyuncu, sokakta bu şekilde kameralar tarafından görüntülendi. Camdaki Kız dizisinin 5.bölümünden sonra herkesin göreceğini ifade eden Şerifoğlu, tüyo vermek istemedi.

Hande Ataizi’nin canlandırdığı Cana karakteri ile Sedat’ın dizideki yakınlaşmaları da oyuncuya soruldu. Feyyaz Şerifoğlu herhangi bir açıklama yapmak istemedi.

Camdaki Kız dizisinin setinin Cihangir’de kurulması habercilerin de işine yaradı. Birçok oyuncu ile sokakta karşılaşan magazin muhabirleri, sorularını yöneltme fırsatı buldu.

Ataizi, güzelliği ile göz kamaştırırken kıyafetinin de sahne için olduğunu ifade etti. Her şeyin iyi gittiğini anlatan Ataizi, Camdaki Kız’ın sevilmesinden memnun olduğunu söyledi.

Feride karakterini canlandıran Nur Sürer de dizinin çok iyi gittiğini belirtti. Usta oyuncu, “Reytinglerimiz iyi. Bizim yapımcımız son derece titiz bir insan, çok dikkat ediyor. Sağlıkçılarımız var, sürekli test oluyoruz. Herkese test yapılıyor, pek bir şey olmadı. Onur bey bu konuda çok özenli” dedi.