Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı hayranlarına Hande Erçel müjdesi!

Sen Çal Kapımı hayranlarına Hande Erçel müjdesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisi önceki ay sezon finali yaparak ara vermişti. Yakın zaman içinde ekibin bir araya gelmesi ve çekimlerin kaldığı yerden başlaması bekleniyordu. Hande Erçel hayranların beklediği müjdeyi verdi.

Maldivler tatilinde Kerem Bürsin ile birlikte aşk iddialarını da alevlendiren Hande Erçel, “Çok güzel geçti, çok keyifliydim. Şimdi setten çıktım” diye konuştu. Reklam çekimlerinde yer alan ve firmaların da gözdesi konumundaki Hande Erçel, Sen Çal Kapımı dizisi hayranlarının beklediği müjdeyi de verdi.

Kerem Bürsin’in ABD’ye gittiği iddiası sorulunca ünlü oyuncu, “Yok sete gideceğiz, çalışmaya başlıyoruz artık” diye konuştu. Hande Erçel’en Maldivler tatili dönüşünde Kerem Bürsin ile el ele fotoğraflarının görüntülendi bilgisi hatırlatıldı. Ünlü oyuncu, “Her şey çok güzel, teşekkür ederim” demekle yetindi.

Sen Çal Kapımı dizisinin ikinci sezon senaryosu için Ayşe Üner zaten hazırlıklara bir hayli önceden başlamıştı ve bu durumu da twitter hesabından duyurmuştu. Dizi ekibinin de 20 Mayıs itibari ile bir araya gelerek çekimlere başlayacakları belirtiliyor.