Ana sayfa Sosyal Medya Hem Ömer dizisi hem de Merve Dizdar’ın başarısı Gökçe Bahadır’a çok iyi geldi!

Hem Ömer dizisi hem de Merve Dizdar’ın başarısı Gökçe Bahadır’a çok iyi geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gökçe Bahadır, bu sezon Ömer dizisindeki Gamze karakteri ile gündemden hiç düşmedi. Selahattin Paşalı ile çok başarılı bir uyum sergileyen oyuncu, hikayenin de gücüyle milyonlarca izleyiciyi duygulandıran bir konumda yer aldı.

Orta yaşlı ve çocuğu olan dul bir kadının, genç bir adama aşık olması, onunla yeni bir hayat kurma hayali, ortaya çıkan birbirinden zor problemler ile birlikte Gamze karakteri toplumsal bir farkındalığı da gözler önüne serdi. Gökçe Bahadır televizyon dünyasında hem reytingleri hem hikayesi hem de oyuncu kadrosunun performansı ile çok istikrarlı bir dizi kazandı.

Ömer projesinin mutluluğunu yaşayan ve 21. bölümüyle sezon finali yapmaya hazırlandıklarını ifade eden Gökçe Bahadır, gelinen noktadan çok memnun.

Kocası Emir Ersoy ile de mutlu bir hayatı bulunan oyuncu, “Bizi izleyen herkese çok teşekkür ediyoruz. Herkes beğenilerini iletiyor, biz de mutluyuz. Çok şükür güzel gidiyor” diyerek Ömer dizisine çok ilgi gösteren izleyicilere selam gönderdi.

Sezon finalinden sonra tatile çıkması beklenen oyuncu, henüz plan yapmadıklarını ama Ömer dizisinin ikinci sezonu öncesinde enerji depolamak için tatile ihtiyacının olduğunu söyledi.

Ömer dizisinin setinde çalışırken Cannes Film Festivali’nde ‘en iyi kadın oyuncu’ ödülünü aynı dizide birlikte rol aldığı Merve Dizdar’ın kazandığını öğrendiklerinde çok sevindiklerini anlatan Gökçe Bahadır, o anları şu sözlerle ifade etti:

“Çok müthiş bir gurur, biz böyle çığlık attık sette. Biz de o sırada setteydik, heyecanla ödül törenini takip ediyorduk. Merve’nin aldığını duyduğumuzda aşırı mutlu olduk, müthiş bir gurur, çok harika bir şey.”

Ömer dizisinde Nisa karakteri ile yine çok başarılı bir dönem geçiren Merve Dizdar, Cannes başarısıyla da tüm ekip arkadaşlarına sevince boğdu.

Hem Ömer dizisinin hem de Merve Dizdar’ın elde ettiği başarılar ile gururlandıklarını ifade eden Gökçe Bahadır için bu sezon başarılı geçti. İkinci sezonunda da Ömer dizisinin yine istikrarlı reytingleri ve güçlü hikayesi ile milyonlarca izleyiciyi kendisine çekeceğini söylemek yanlış olmayacaktır.