Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisi bir yenilik ile izleyicileri şaşırtacak!

Camdaki Kız dizisi bir yenilik ile izleyicileri şaşırtacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında perşembe akşamları yayınlanmakta olan Camdaki Kız dizisinin her bölümü milyonlarca izleyiciyi etkiliyor… Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Tamer Levent, Nur Sürer gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı dizi, her hafta güçlü hikayesi ile büyük beğeni topluyor.

Dizinin yeni bölümlerinde senaristlerin bir yeniliği dikkatleri çekecek. Yönetmenliğini Nadim Güç’ün yaptığı dizinin hikayesine usta bir oyuncu katılacak. 1951 yılında dünyaya gelen sanatçı Erhan Yazıcıoğlu, Türk sinemasının en önemli temsilcilerinden birisi.

Camdaki Kız dizisi bir yenilik ile izleyicileri şaşırtacak! 1

Zaman zaman dizilerde de izlediğimiz usta oyuncu, Karadayı’daki Mehmet Saim karakteri ile akıllara yazılmıştı. Çatı Katı Aşk isimli dizide de izlediğimiz oyuncu, Menajerimi Ara’ya da konuk olarak gelmişti.

Erhan Yazıcıoğlu, Camdaki Kız dizisinin kadrosuna dahil oldu ve senaristlerin yeni sürprizi de ortaya çıktı… Hande Ataizi’nin canlandırdığı Cana karakterinin babası Haluk Atasoy olarak izleyeceğimiz oyuncu, varlıklı bir iş insanını canlandıracak.

Erhan Yazıcıoğlu’nun da katılması ile birlikte dizinin tecrübeli isimlerinin bir hayli arttığı görülüyor.