Ana sayfa Dizi Fragmanları Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde heyecanı artıran yeni gelişmeler!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde heyecanı artıran yeni gelişmeler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Evlilik Hakkında Her Şey dizisi Fox TV ekranında yayınlanıyor ve Salı akşamları da çok etkileyici sahnelerle izleyicilerine farklı duygular yaşatıyor. Gökçe Bahadır, Gökçe Eyüboğlu, Sumru Yavrucuk ve Tülin Ece’nin başrollerinde yer aldığı dizide iki ayrılık herkesi sarsacak.

Yıldırım karakterini canlandıran Yiğit Kirazcı ile Sergen olarak izlediğimiz Sarp Akkaya hikayeden çıkıyor… Bu durum da bazı izleyicileri rahatsız etti. Özellikle Yıldırım ile Azra’nın aşkını izlemek isteyenler için bu ayrılık şoke edici bir gelişme oldu. Diziye yeni katılan Barış Kılıç, Efe karakteri ile hikayenin merkezine yerleşti. Azra ile Efe’nin çatışma ile başlayan hikayesi bakalım nasıl devam edecek.

Dizinin 1 Mart Salı akşamı yayınlanacak olan 21. bölümünde dikkat çeken gelişmeler olacak. Azra ve Efe, zorlu bir karşılaşmada birbirlerini sınarken, hikayenin aşk noktasında da ilginç gelişmeler yaşanacak. Azra karakterinin “Kendim batırdım, kendim düzelteceğim” şeklindeki sözleri dikkatlerden kaçmıyor…

Dizinin hayranları düşmekte olan reytingler nedeniyle endişe yaşarken, Barış Kılıç’ın hikayeye dahil olması ile heyecanın biraz daha artması bekleniyor. Yeni bölümlere izleyicilerin göstereceği ilgi, dizinin akıbetini de belirleyecek. Eğer reytingler biraz daha düşer ise bu durumda Evlilik Hakkında Her Şey dizisi için finale doğru bir tehlike belirebilir. Ancak dizinin sadık izleyici kitlesinin desteğinin devam ettiğini hemen belirtelim.