Ana sayfa Dizi Haberleri Güçlü kadrosuyla merakla beklenen Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin çekimleri başladı

Güçlü kadrosuyla merakla beklenen Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin çekimleri başladı

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Engin Öztürk ve İrem Helvacıoğlu’nu buluşturan TV8’in NTC Medya imzalı yeni dizisi Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi için ekip sete çıktı.

Etkileyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla yeni sezona iddialı girecek dizinin başrollerinde dikkat çekici isimler bulunuyor. İrem Helvacıoğlu, Engin Öztürk, Selin Yeninci ve Olgun Toker gibi başarılı oyuncuları buluşturan dizide ayrıca Ahmet Varlı, Sacide Taşaner, Demet Gül, Selim Erdoğan, Birgül Ulusoy ve Mine Kılıç gibi birbirinden usta isimler de rol alıyor.

Senaryosunu Makbule Kosif & Gülsev Karagöz kaleme aldığı dizide, yönetmen koltuğunda ise daha önce Aşk Laftan Anlamaz gibi izlenme rekorları kıran bir dizinin yönetmenliğini de yapan Müge Uğurlar oturuyor. NTC Medya tarafından çekilen ‘Annenin Sırrıdır Çocuk’un yapımcılığını da Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp üstleniyor.

Güçlü kadrosuyla merakla beklenen Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin çekimleri başladı 8
İrem Helvacıoğlu ve Selin Yeninci, aynı dönemde hamile kalan, üstünü örtmeye çalıştıkları geçmişleriyle yüzleşen iki anne adayını canlandıracakları “Annenin Sırrıdır Çocuk”, anneliğin kadınlara verilen en önemli değerlerden biri olduğunu gözler önüne serecek. Etkili hikayesiyle dikkat çeken dizi TV8 ekranlarında seyirciyle buluşacak.

Güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip diziyle ilgili şu ana kadar tek olumsuz eleştiri ismi olarak gözüküyor. Dizi takipçileri “isim hiç olmamış” yorumları yaparken akılda kalıcılık için dizinin isminin değişmesi yönünde düşüncelerini belirtiyorlar.

Güçlü kadrosuyla merakla beklenen Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin çekimleri başladı 9