Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisi için eleştiriler havada uçuşuyor; konu mu tükendi de yine başa sardınız!

Camdaki Kız dizisi için eleştiriler havada uçuşuyor; konu mu tükendi de yine başa sardınız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamlarının sevilen dizilerinden olan Camdaki Kız’ın 58. bölümü de geride kaldı. Her geçen hafta heyecanın artarak sürdüğü dizide Nalan karakterinin aldığı boşanma kararı ile birlikte izleyiciler de neler olacağını merakla bekliyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı Camdaki Kız dizisinde, izleyicilerin tepkisini çeken sahneler 59. yeni bölümde yayınlanacak.

58. bölümün ardından paylaşılan fragmanda Feride ile Nalan bir kez daha karşı karşıya geliyor. Nalan’ın cesur ve güçlü bir kadın kimliğine büründüğü son haftalarda izleyiciler ondaki değişimden çok memnundu. Burcu Biricik de karakterin ruhunu ve hislerini izleyicilere yansıtma konusunda çok etkili oldu. Ancak Camdaki Kız dizisinde senaristler Nalan karakteri üzerine yeni durumlar oluşturmak yerine, zaman zaman geçmişe dönüş yapabiliyor.

Camdaki Kız dizisi için eleştiriler havada uçuşuyor; konu mu tükendi de yine başa sardınız! 8

Korse meselesi 59. bölümde yeniden gündeme gelecek. Feride, Nalan’ı boşanma kararından vazgeçirmek için uğraşacak. Tabii ki Nalan kararlı görünüyor ama annesinin tokadı ve baskısı sonrasında her şey olabilir.

Dizinin hayranları ise “Konu tükeniyor diye senaristler başa sarıyor” şeklinde eleştiriler yaparak, dizide yeniden korse meselesine dönüş yapılmasından rahatsızlık duyuyor.

Bir önceki bölümde baş kaldıran ve kendi gücünün farkına varan bir Nalan karakteri izlediklerini ve bundan da çok memnun kaldıklarını belirten Camdaki Kız hayranları, bir sonraki bölümde ise Feride’ye boyun eğen bir Nalan görmekten memnun değil. İşte bu memnuniyetsizlik de sosyal medyadaki yorumlara yansıyor.

Camdaki Kız dizisi için eleştiriler havada uçuşuyor; konu mu tükendi de yine başa sardınız! 9

Camdaki Kız dizi hayranları senaristlerden daha farklı konular üretmesini ve dizinin eski bölümlerindeki olayların tekrar etmesinden pek de memnun olmadıklarını belirten yorumlar yapıyor. Dizinin çok iyi reytingler aldığını, birinciliklere devam ettiğini ve izleyicilerin bu kadar derin şekilde konulara hakim olması ve senaristleri eleştirmesinin bile, başarının göstergesi olduğunu belirtmeden geçmeyelim.

Camdaki Kız 1 Aralık Perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D’de yayınlanacak. “Her Şeyin Bir Bedeli Var” başlığı ile paylaşılan fragman, yeni bölümün heyecanlı ve bir o kadar da bilinmezlerle dolu olduğunu gösteriyor.

Camdaki Kız’ın 24 Kasım Perşembe akşamı yayınlanan 58’inci bölümünde; Nalan Sedat’la hesaplaşıp Koroğlu Konağı’nı terk etti. Nalan’ın boşanma işlemlerine derhal başlamak için avukat bulması Feride ve Sedat’ı panikletti ve her ikisi de Nalan’ı eve dönmesi için ikna etmeye çalıştı. Geri dönmeye niyeti olmayan Nalan; Hayri’yle dışarı çıktı. Nalan’ın Billur’da olmadığını anlayan Feride evi bastı. Nalan ise o sırada Hayri’deydi.