Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece’nin Yasak Elma’dan başka işler yapma iştahı arttı!

Eda Ece’nin Yasak Elma’dan başka işler yapma iştahı arttı!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Eda Ece, Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Yıldız karakteri sayesinde geniş bir hayran kitlesinden destek buldu. Altıncı sezonu devam eden dizinin başarısında önemli bir payı bulunan oyuncu, bunun faydasını da büyük popülerlik elde ederek yaşadı.

Yasak Elma dizisinin kariyerinin en iyi işi olduğunu söylemekten çekinmeyen Eda Ece, sezon sonunda ise artık projenin final yaparak ömrünü tamamlayacağını bir kez daha duyurdu. Eda Ece, dizi bittikten sonra da farklı işlerle yeniden setlerde yer almayı çok istiyor.

Eda Ece’nin kendisi ile özdeşleşen Yıldız karakterinden kurtulması kolay olmayacaktır. Ancak oyuncu farklı projelerle yine hayranlarının karşısına çıkma konusunda çok istekli görünüyor.

Geçen sezon Maske Kimsin Sen isimli yarışma programında jüri üyesi olarak diziden başka bir iş daha ortaya çıkartan Eda Ece, bu sezon da yine bir televizyon programında yer alacak.

Eda Ece'nin Yasak Elma'dan başka işler yapma iştahı arttı! 7

İbrahim Selim ile birlikte Kapımdaki Dedektif isimli yarışma programında bulunacak olan Eda Ece’nin heyecanı büyük.

“Kapımdaki Dedektif”, 3 Aralık Cumartesi günü FOX izleyicisiyle buluşacak.

Programda ünlü oyuncu Eda Ece; İbrahim Selim’in ve evi ziyaret edilecek olan ev sahibinin koyduğu ipuçlarıyla, kimin evinde olduğunu tahmin etmeye çalışacak.

Oyunun bulmacasını çözmeye çalışacak olan dedektif Eda Ece, her bölümde farklı bir ünlünün evini ziyaret edecek, ipuçlarıyla ve İbrahim Selim ile beraber kimin evini gezdiklerini bulmaya
çalışacak.

Eda Ece konuğun evini gezip tahminler yürütürken, ünlü ev sahibi de onları izleme imkanına sahip olacak.

“Kapımdaki Dedektif”, 3 Aralık Cumartesi saat 11.15 itibarıyla FOX’ta izleyicilerle buluşacak.