Ana sayfa Sosyal Medya Hande Doğandemir dizide daha iyi anladı, doktorluk ona göre değil!

Hande Doğandemir dizide daha iyi anladı, doktorluk ona göre değil!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hayat Bugün isimli Show TV dizisi çarşamba akşamları izleyicilerle buluşmayı sürdürüyor. Dizide acil tıp uzmanı Derin karakteri ile yer almakta olan Hande Doğandemir de çok zorlu bir rolün üstesinden gelmeye çaba harcıyor.

Normal hayatında böyle bir mesleği yapmasının mümkün olmadığını ifade eden oyuncu, acil tıp uzmanlarının ne kadar zorlu şartlarda çalıştığını dizi ile birlikte daha iyi anladığını söyledi. Dizideki partneri Tansel Öngel ile birlikte Onedio’nun youtube kanalındaki programa katılan oyuncu, çeşitli açıklamalar yaptı.

Hande Doğandemir ise Hayat Bugün dizisinde Derin karakteri ile kariyerinde canlandırdığı en farklı rollerden birisine hayat veriyor. Diziye başlamasının öncesinde rolü için hastanede gözlem yapma fırsatı elde eden Doğandemir, bu mesleğin çok zor olduğunu ifade etti.

Hande Doğandemir dizide daha iyi anladı, doktorluk ona göre değil! 36

Ünlü oyuncu, “Acil uzmanı olmak, dünyanın en zor mesleklerinden birisi. İçine girince daha iyi anladım, inanılmaz saygı duyuyorum” diye konuştu.

Sete götürdüğü çantasında ne olduğu sorusu sorulunca ünlü oyuncu, “Ben evimi sete taşıyorum” diyerek gülümsetti. Doğandemir, “Tabletim, kitaplarım, tütsülerim, yağlarım, hoparlörüm var” diye konuştu.

Küçük bir bavul ile sete gittiğini anlatan oyuncu, “Evi sete taşıyorum” esprisi yaptı.