Ana sayfa Dizi Fragmanları Son Yaz dizisi için tahminler doğru çıktı, işte dizinin yeni günü!

Son Yaz dizisi için tahminler doğru çıktı, işte dizinin yeni günü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonda izleyicileri çok farklı bir Son Yaz bekliyor… Geçen sezonun hikayesi ve oyunculuk performansları ile göz dolduran Son Yaz dizisinde ikinci sezon başlama tarihi belli oldu.

Geçen sezon Cuma akşamları izlediğimiz dizi, gün değiştirdi. Aşk Mantık İntikam’ın Cuma akşamları çok iyi performans sergilemesi nedeniyle Fox TV, Son Yaz dizisini Cumartesi günlerine aldı… Artık dizinin yeni rakipleri Gönül Dağı ve Kardeşlerim dizileri oldu.

Son Yaz dizisinde Funda Eryiğit’in ayrılmasının ardından Birce Akalay, Onur Bay, Yılmaz Bayraktar ve Yaprak Medine’nin hikayeye katılması da ikinci sezonu daha da hareketli bir hale getirecek. Zaman atlaması ile başlayacak olan dizinin 22. yeni bölümünden ilk fragman da yayınlandı.

18 Eylül Cumartesi saat 20.00’da dizinin ikinci sezonu başlıyor… Yağmur, “Sen çıkana kadar bekleyeceğim” diyerek Akgün’ün hapiste olduğu mesajını veriyor. Ancak Yağmur hayatının şokunu yaşayacak. Çünkü, Akgün artık onu hayatından çıkartmasını söylüyor.

Son Yaz dizisinin 22. bölümü hem heyecanlı hem duygusal olacak. Sare karakteri ile Birce Akalay’ın adeta hikayenin merkezine yerleşeceği yeni bölümü şimdiden hayranlar heyecanla bekliyor.