Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisi zirveden kötü düştü, ayrılık kararı ise herkesi şaşırtacak

Camdaki Kız dizisi zirveden kötü düştü, ayrılık kararı ise herkesi şaşırtacak

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Camdaki Kız dizisi geçen sezon çok iyi reytingler elde ederek büyük bir çıkışa imza attı. Kanal D’de perşembe akşamları yayınlanan ve hikayesiyle de çok heyecanlı bir şekilde ilerleyen Camdaki Kız’ın müthiş yükseliş öyküsü Mahkum dizisine çarptı.

Fox TV’nin yeni dizisi Mahkum’un güçlü çıkışı, birçok izleyicinin Camdaki Kız’dan ayrılarak bu yeni diziye geçmesine neden oldu. Bu durum Mahkum’u öne çıkartırken, Camdaki Kız dizisi ise ciddi bir reyting kaybı yaşayarak birincilikten oldu.

Camdaki Kız, sezonun başlarında elde ettiği çift haneli reytinglerden geriye düşünce sadece perşembe birinciliğini kaybetmedi, sezonun en iyi ilk 3 dizisinden birisi olma unvanını da kaybetti.

Kuruluş Osman ve Gönül Dağı dizileri şu anda başı çekiyor ve Mahkum da beşinci bölüm reytingi ile aralarına katıldı. Camdaki Kız’da ise hikayenin temposu git gide artıyor.

Camdaki Kız dizisi zirveden kötü düştü, ayrılık kararı ise hikayeyi öne çıkartacak! 46

Dizinin 27. yeni bölümü 20 Ocak Perşembe akşamı yayınlanacak ve Nalan’ın alacağı büyük karar herkesi sarsacak. Ayrıca Yüsra Geyik’in canlandırdığı Melisa gerçeği de ortaya çıkacak.

Nalan, Sedat’tan ayrılma kararı veriyor ve 27. bölüm bu yüzden bir hayli hareketli geçecek. Sedat’ın sakladığı gerçekleri öğrenen Nalan büyük bir hayal kırıklığı yaşar. İnandığı her şey çöp olmuştur. Aşka olan inancı sarsılan Nalan için Sedat ile olması artık çok zordur.

Muzo’ya da Melisa ile ilgili olan gerçeği anlatır. Feride ise Sedat’a ültimatomunu çoktan vermiştir. Feride’nin ayaklarına kapanan Sedat için dönüş çok zordur.

Nalan ve Sedat evliliği ne olacak? Nalan’ın planları neler?

Camdaki Kız yeni bölümüyle Perşembe 20.00’da Kanal D’de. İşte yeni bölümden ilk fragman: