Ana sayfa Sosyal Medya Çeşme’ye yerleşen Ece Uslu, çok sıkıldı yeni iş arıyor!

Çeşme’ye yerleşen Ece Uslu, çok sıkıldı yeni iş arıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ece Uslu, uzun süredir ekranlarde yer almıyor. Pandemi nedeniyle de bir süre dinlenmek isteyen oyuncu, İzmir’in şirin ilçesi Çeşme’ye yerleşerek bir çok kişinin hayalini gerçekleştirdi.

Çeşme’de dinlendiğini ve artık işe geri dönmek istediğini söyleyen Ece Uslu, yeni projeler arıyor… 1974 yılında İzmir’de dünyaya gelen oyuncu, 1990’lı yıllardan bu yana birçok projede bulundu… Zerda isimli dizi ile popüler olan Ece Uslu, Karagül isimli dizideki Ebru Şamverdi karakteriyle de akıllara yazıldı.

2017 yılında Dayan Yüreğim isimli dram yapımının ardından 2019’da Sevgili Geçmiş isimli dizide başrolde yer alan oyuncu, 2 yıldır da setlerden uzakta duruyor.

Çeşme'ye yerleşen Ece Uslu, çok sıkıldı yeni iş arıyor! 7

Sevgili Geçmiş dizisinin Urla’da çekilmesini fırsat bilen ve o dönemde yeniden İstanbul’a dönmek istemeyen oyuncu, pandemi şartlarında da çalışmak istemedi.

2 yıllık dinlenme sürecinin ardından İstanbul’da görüntülenen oyuncu, “Çeşme’ye yerleştim ama gidip geliyorum. İş görüşmeleri yapıyorum. 2 senedir oturdum, ben de artık çalışmak istiyorum. Çünkü çok sıkıldım” diye konuştu.

İzmirli olduğu için memleketine dönme fikrinin hep olduğunu belirten oyuncu, annesinin de orada yaşadığını ve bu nedenle de Çeşme’de kalmayı tercih ettiğini söyledi.

Yeni projeler için görüşmelerini sürdüren Ece Uslu, son dönemin işlerini takip edemediğini de söyledi. Oyuncu, “Tabii ki izlediğim bazı projeler oluyor, çok da güzel şeyler var. Güzel projeler oluyor dijitalde özellikle. Onları takip ediyorum. İstanbul’da bu gelişimde trafik bayağı azalmış, en çok dikkatimi çeken o oldu” diye konuştu.