Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hazar Ergüçlü artık dizi setlerinden daha keyifli bir ortam buldu!

Hazar Ergüçlü artık dizi setlerinden daha keyifli bir ortam buldu!

tarafından ker_def

“Timsah Ateşi” oyununun başrollerini paylaşan Funda Eryiğit, Hazar Ergüçlü ve Kubilay Tunçer, Zorlu PSM’nin youtube programına konuk oldu. 1992 doğumlu olan Hazar Ergüçlü, bugüne kadar sinema filmleri ve daha da çok dizileri ile tanındı. Oyuncunun yeni adım attığı tiyatro sahnesi ise düşüncelerinin değişmesine neden oldu.

Alev Alev dizisinde canlandırdığı Çiçek karakteri ile geçen sezon çık dikkat çeken Hazar Ergüçlü, yeni sezonda dizi yerine tiyatro oyununda yer almayı tercih etti. İlk kez tiyatro deneyimi yaşayan oyuncu, başarılı performansı ile de takdir topladı.

Tiyatro yapınca bir şeyi yeni öğrendiğini anlatan oyuncu, şu sözleri söyledi: “Bunu aslında yeni öğrendim, bu yüzden rahatlıkla söyleyebilirim ki iş gibi yaklaşmamak gereken bir şeymiş tiyatro. Gerçekten adanmışlık gerekiyormuş.”

Hazar Ergüçlü, tiyatroya kendisini adaması için neler yapması gerektiğini de anladığını ifade etti. Hayatının tüm alanını buraya yönlendirmesi gerektiğini ifade eden oyuncu, şu sözleri ile tiyatroyu ne kadar çok benimsediğini belirtti:

” Tamamen özel hayatını, hayatının her alanını buraya yönlendirmen gerekiyor. Özellikle bütün enerjini ve emeğini bu işe vermen gerekliymiş. Bu sebeple çok da keyif alarak yapıyorum.”