Ana sayfa Sosyal Medya Camdaki Kız dizisinde aman Feride ilk günahı görmesin, kalpten gider!

Camdaki Kız dizisinde aman Feride ilk günahı görmesin, kalpten gider!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Kanal D ekranında izleyicilerle perşembe akşamları buluşmakta olan Camdaki Kız dizisi, geçtiğimiz hafta yayınlanmamıştı. Bayram nedeniyle dizinin yeni bölümü gelmeyince, atv’nin Bir Zamanlar Çukurova dizisine gün doğmuş ve tüm kategorilerde birincilik elde etmişti… Ancak bu hafta rekabet çok sert olacak. Çünkü Camdaki kız gümbür gümbür geliyor.

Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun başrolünde yer aldıığı dizinin 6. yeni bölümünden ikinci fragman yayınlandı. Sedat’ın hızlı nikah teklifi şaşırtacak ama asıl şaşırtıcı olan ise ilk günahın işlenecek olması… Yani Sedat ile Nalan ilk kez öpüşecek… O anları Feride görecek mi bilinmez ama eğer Feride onların öpüştüğünü görür ise ortalığın yangın yerine dönmesi de kesin.

Bir dizi hayranı, “Feride, Nalan’ın dudaklarına korse takamayacağına göre acı biber falan sürer herhalde” diye yorum bıraktı. Bir başka dizi hayranı ise “Aman Feride onları böyle görmesin, yoksa kalpten gider” yorumunda bulundu.

Camdaki Kız dizisinde aman Feride ilk günahı görmesin, kalpten gider! 6

Nalan’ın annesinden kurtulmasını ve hayata atılmasını çok istediklerini belirten Camdaki Kız hayranları, 1 haftalık aradan sonra yeni bölümü daha da bir heyecan ve merakla bekliyor. İzleyiciler Nur Sürer’in Feride karakterindeki performansını da “muhteşem” olarak nitelendiriyor. Sürer’in adeta korku filmlerindeki kötü karakterleri hatırlattığını ve kendilerini çok etkilediğini belirten dizi hayranları, usta oyuncunun performansına övgüler yağdırıyor.

Camdaki Kız 6. Bölüm 2. fragmanını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz. Sedat ve Nalan arasında sürpriz öpücük! Sedat, Nalan’a yıldırım nikahı ile evlenmeyi teklif ediyor. Bu teklif karşısında Nalan’ın cevabı ne olacak?

Camdaki Kız yeni bölümüyle 20 Mayıs Perşembe 20.00’de Kanal D’de!