Ana sayfa Dizi Haberleri Uraz Kaygılaroğlu’nun yeni dizisi belli oldu mu? İddiaya göre evet!

Uraz Kaygılaroğlu’nun yeni dizisi belli oldu mu? İddiaya göre evet!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Son olarak Star TV’nin çok sevilen dizisi Sefirin Kızı’nda Gediz karakterini canlandıran Uraz Kaygılaroğlu’nun yeni projesinin belli olduğu iddia edildi. İddiaya göre Kaygılaroğlu, Show TV’nin yeni dizisi İçimizden Biri’nde rol alacak.

Bilginin doğru olup olmadığı henüz belli değil. Ancak eğer iddia doğru çıkarsa Kaygılaroğlu, dizinin erkek ana karakteri İrlandalı Adam’ı canlandıracak. Şimdi hayranları merakla bu bilginin doğru olup olmadığını merak ediyor.

Uraz Kaygılaroğlu, Sefirin Kızı dizisinden ayrıldıktan sonra bir süredir ortalıkta görünmüyor. Yeni projeleriyle ilgili olarak da resmen açıklanan bir bilgi yok. Ancak oyuncu, Sefirin Kızı’ndan ayrıldıktan kısa süre sonra sosyal medyada Cem Yılmaz’la birlikte fotoğraflarını paylaşmıştı. Bu fotoğraflar, iki ünlü oyuncunun bir proje için bir araya gelip gelmeyeceği sorusuna yol açmıştı. Ancak konuyla ilgili her iki taraftan da bir açıklama yapılmamıştı.

Uraz Kaygılaroğlu'nun yeni dizisi belli oldu mu? İddiaya göre evet! 7

Yeni dizinin yönetmeni, henüz biten Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın yönetmeni Ersoy Güler. Bir Ege hikayesi olacak dizinin çekimleri için hazırlıklara başlandığı belirtildi.

Dizide rol alan isimlerden ilki açıklandı. Genç oyuncu Gizem Güneş, dizide Havva karakteri olarak karşımıza çıkacak. Gizem Güneş, Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde Feride Mollaoğlu karakterini canlandırmış ve yine Ersoy Güler’le birlikte çalışmıştı.

İçimizden Biri dizisinde İrlandalı Hristiyan bir ailenin oğlu olan Adam ile Müslüman ve Türk bir ailenin kızı Havva’nın sıra dışı aşkı anlatılacak.