Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisinde bundan sonra neler olacağını bilmek isteyenler için önemli ipucu!

Camdaki Kız dizisinde bundan sonra neler olacağını bilmek isteyenler için önemli ipucu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanmakta olan Camdaki Kız isimli dizinin her yeni bölümünü heyecanla bekleyen milyonlarca izleyici bulunuyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan dizinin 2023 yılı itibariyle yepyeni bir döneme başladığını oyuncular özellikle belirtiyor.

Burcu Biricik, hikayede yen sürprizler yaşanacağını söylerken, hem Cana karakterini canlandıran Hande Ataizi hem de Feride olarak izlediğimiz Nur Sürer’in ekipten ayrılması bu değişimin işaret fişekleri olmuştu.

Hikayeye Nalan’ın babası Metin karakterinde Engin Alkan ile birlikte en son Hayri’nin karısı Türkan rolünde Hivda Zizan Alp katılıyor. İşte bu iki karakterin gelişiyle birlikte dizide çok önemli gelişmeler yaşanacak.

Camdaki Kız dizisinde bundan sonra neler olacağını bilmek isteyenler için önemli ipucu! 8

Camdaki Kız dizisinde kitaba göre bir ilerleme yaşanacağı da ortaya çıktı. Hivda Zizan Alp yeni rolünü anlatırken, kitaptaki gibi Türkan karakterinin çok güçlü bir kadın olarak ekrana yansıyacağını hatırlattı.

Levent karakterini canlandıran Tuğrul Tülek de önemli bir bilgi verdi. Birçok dizi hayranının da hikayenin fazlasıyla uzatıldığı eleştirilerini Burcu Biricik de kabul etmişti. Dizide bazı karakterlerin çok sevilmesi nedeniyle rollerinin uzatıldığını kabul eden Burcu Biricik’ten sonra şimdi de Tuğrul Tülek önemli bir bilgi verdi.

Camdaki Kız dizisinde bundan sonra neler olacağını bilmek isteyenler için önemli ipucu! 9

Tuğrul Tülek, “Yeni isimler giriyor, hikaye boyut değiştiriyor. Yeni bir hikaye başlıyor. Kitaptaki hikaye birazcık daha işin içine girmeye başladı. Giden arkadaşlarımız için üzülüyoruz, yeni arkadaşlarımızı da bekliyoruz” diye konuştu.

Tuğrul Tülek’in bu ifadesinden de anlaşılacağı üzere Camdaki Kız dizisinin senaryosunun bir süre kitaptan farklı devam ettiğini oyuncular da biliyor. Ancak 2023 yılı itibari ile kitaba daha bağlı bir sürecin yaşanacağı anlaşılmış oldu.