Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yalı Çapkını dizisinin reytinglerde büyük istikrarı

Yalı Çapkını dizisinin reytinglerde büyük istikrarı

tarafından ker_def

Star ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını dizisi, izleyicilerin yoğun ilgisini çekmeye devam ediyor. Dizi, dün akşam yayınlanan bölümüyle her üç kategoride de yine Cuma akşamının en çok izlenen dizisi oldu.

Star’ın sevilen dizisi “Yalı Çapkını” on altıncı bölümüyle hem Total hem AB hem de ABC1 kategorilerinde birinci olarak 6 Ocak Cuma akşamının en çok izlenen yapımı oldu. Tüm izleyici gruplarında da çift haneli oranlarda reytingler elde eden dizi yine büyük bir başarı daha kazandı. Dizinin uzun süredir yüksek oranda ve benzer reytingler alması istikrarlı bir görüntü çiziyor.

Yılbaşı yemeği dönüşünde Sultan Ferit’i sıkıştırınca Yusuf olanlara şahit oldu ve gördüklerini Seyran’a anlattı. Orhan’la İfakat’i gören Ferit bu durumu hazmedemezken Seyran’ın bu durumu bildiğini öğrenince ikili arasında ipler koptu.

Gülgün’ün ön ayak olduğu dergi çekimine giden Ferit’le Seyran, derginin editörü Defne ile tanışırken; akşam Defne’nin onları davet ettiği partide beklenmeyen olaylar meydana geldi.

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un başrolde olduğu dizide şu isimler rol alıyor:

“Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Cansu Fırıncı, Selen Özbayrak, Umut Gezer.”

Yönetmenliğini Burcu Alptekin’in üstlendiği Yalı Çapkını’nın senaryosunu Mehmet Barış Günger kaleme alıyor.

“Yalı Çapkını”, yeni bölümleriyle her Cuma Star’da!