Ana sayfa Dizi Fragmanları Camdaki Kız dizisinde finale doğru sinir krizleri geçirenler var!

Camdaki Kız dizisinde finale doğru sinir krizleri geçirenler var!

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarında perşembe akşamlarının sevilen dizilerinden Camdaki Kız, 76. yeni bölümü ile 27 Nisan akşamı izleyicilerle buluşacak. Sezon sonunda final yapacak olan dizide olaylar bir bir ortaya çıkmaya başlıyor.

Hayri’nin evli ve çocuklu bir adam olduğu gerçeği ile yüzleşen Nalan, hayatının şokunu yaşamıştı. Ancak bu durum değişmeye başlıyor. Nalan’ın yaptıkları da izleyicileri sinir ediyor. Bir dizi hayranı, “Sinir krizi geçiriyorum Nalan, sen kadınların yüz karasısın” diye tepkide bulundu.

Bu tepkinin nedeni ile Nalan’ın Hayri konusunda atacağı adımlar, Sedat ile olan halleri izleyicileri daha da kızdırabilir. Nalan karakterinin kendi ayakları üzerinde duran ve kendisine yeni bir yol seçen bir kadın olmasını bekleyenler bu konuda şaşırabilir.

Camdaki Kız dizisinin 27 Nisan tarihinde yayınlanacak olan 76. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Sedat, Nalan’ı yalnız bırakmıyor!

Hayri, Nalan için her şeyi göze almaya hazırdır. Ancak Sedat, Nalan’ın davranışlarındaki tuhaflığı fark eder ve Nalan’ın kapısına gelir.

Hayri bu durumdan rahatsız olur. Sedat, Nalan’ın yanında olduğunu söyleyince Hayri iyiden iyiye küplere biner ve Nalan’a “Evlenelim!” der.

Camdaki Kız yeni bölümüyle 27 Nisan Perşembe saat 20.00’da Kanal D’de.