Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisinde hiç sevilmese de Cana başarının mimarlarından!

Camdaki Kız dizisinde hiç sevilmese de Cana başarının mimarlarından!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin en iddialı dizilerinden biri olan Camdaki Kız dün akşam 16. bölümüyle ekrana geldi. Dizi, dün akşam elde ettiği izlenme rakamlarıyla reytinglerde 10’u geçen ilk dizi oldu. Hem hikayesi hem de oyunculuklarıyla ekranların en sürükleyici dizilerinden biri olan Camdaki Kız’ın en dikkat çekici karakterlerinden biri de Cana.

Cana dizinin en itici karakterlerinden biri. Herkesin nefret ettiği Cana’yı canlandıran Hande Ataizi’nin oyunculuk yeteneği Camdaki Kız’ı başarıya ulaştıran en önemli unsurlardan biri. Hande Ataizi, Cana’yı o kadar başarılı bir şekilde canlandırıyor ki izleyicinin her bölümde karakterden daha da nefret etmesini sağlıyor.

Cana, evli ve iki çocuklu bir kadın olmasına rağmen Feyyaz Şerifoğlu’nun canlandırdığı Sedat karakteriyle yasak aşk yaşıyor. Çok hırslı, istediği gerçekleşmediğinde çıldıran, takıntılı ve vamp bir kadın. Yani Burcu Biricik’in canlandırdığı Nalan karakterinin tam tersi.

Camdaki Kız dizisinde hiç sevilmese de Cana başarının mimarlarından! 7

Son derece zayıf bir karakter olan Sedat ne kadar çabalasa da Cana’nın cazibesinden kurtulamıyor, her seferinde yeniden ona teslim oluyor. Sedat ve Cana arasındaki tutkulu ilişki, izleyiciyi diziye bağımlı kılan unsurlardan biri olarak karşımıza çıkıyor.

Hande Ataizi, Türkiye’nin en yetenekli ve cesur oyuncularından biri. Ataizi, televizyon dünyasında ilk çıkışını Ruhsar dizisiyle yapmıştı. Bugüne kadar birçok dizide ve filmde rol alan Ataizi, Camdaki Kız’daki Cana rolüyle ise oynamıyor adeta döktürüyor. Yeteneğiyle karakteri izleyiciye adeta yaşatan Ataizi, hiç kuşkusuz Cana karakterini canlandıracak Türkiye’deki en uygun oyuncu.

Nitekim dizinin son bölümünde Cana yine nefes kesen sahnelerle karşımıza çıktı.Nalan ile evlenen ama Cana’dan vazgeçemeyen Sedat, artık çok zor bir durumda. Cana’nın eşi Alp’in yaptığı ataklar onları fena halde sıkıştırınca yasak aşıklar artık ne yapacağını bilemez hale geldi. Bundan sonra Sedat ve Cana’yı bekleyenler, izleyiciyi de ekrana kilitleyecek.