Ana sayfa Dizi Haberleri Kalp Yarası dizisinde reyting düşünce hemen geri vites geldi!

Kalp Yarası dizisinde reyting düşünce hemen geri vites geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında pazartesi akşamları yayınlanan Kalp Yarası dizisinin hikayesine yönelik olarak izleyicilerin eleştirisi bir süredir devam ediyor. Ayşe ve Ferit karakterlerinin aşkını ve mutluluğunu izlemek isteyenler, onların ayrı kalmasına tahammül edemiyordu.

Hikayede yaşananlar nedeniyle senaristleri ciddi şekilde eleştiren Kalp Yarası hayranları, diziye olan ilgilerini azalttı. Bu durum reytinglere de yansıdı. Özellikle de Yasak Elma dizisinin bir hayli iyi sıçrama yapması ve tüm kategorilerde birinci olması da Kalp Yarası’nın geriye düşmesinin bir sonucuydu…

Ferit ve Ayşe’nun uyumundan ve enerjisinden çok etkilenen dizinin hayranları, onları yeniden mutlu görmeyi çok istediklerini belirten birçok yorum paylaştı. Senaristler de izleyicinin bu taleplerini görmüş olacak ki, 17. bölümde hikayede önemli gelişmeler yaşanacağı ortaya çıktı.

Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin’in başrollerinde yer aldığı dizide izleyicilerin istekleri gerçek oluyor. Ayşe ve Ferit yeni bir sayfa açacak. Aşklarını yeniden alevlendirecek olan ikilinin mutlu anları da izleyicileri yeniden ekrana çekecektir…

Kalp Yarası dizisi hayranları 17. bölümden 2. fragman yayınlanınca izledikleri görüntüler ile bu değişimi hissetmeye başladı. 25 Ekim Pazartesi günü saat 20.00’da yayınlanacak olan Kalp Yarası dizisinde romantizm rüzgarı esecek.

Dizi hayranları, “Sonunda Ferit ve Ayşe’yi birlikte görebildik. Çok özlemiştik. Uzun süredir beklediğimiz güzel bir bölüm geliyor” diyerek mutlu olduklarını belirten yorumlar yaptı.

Kalp Yarası dizisinin hikayesi izleyicilerin istediği gibi ilerleyecek mi? İşte bu sorunun yanıtını 17. bölümde göreceksiniz. Zira seyircinin talepleri karşılanır ise dizinin yeniden reytinglerde yükselmesini bekleyebiliriz.

Kalp Yarası için alınan bu önemli değişim kararının etkilerini de yeni bölüm itibariyle reyting sonuçlarında görebiliriz. İşte dizinin 25 Ekim Pazartesi günü yayınlanacak olan 17. bölümünden 2. fragman: