Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Kaya’nın yeni dizisi Misafir için yeterince tanıtım yapılmıyor mu? İzleyici şikayetçi!

Hazal Kaya’nın yeni dizisi Misafir için yeterince tanıtım yapılmıyor mu? İzleyici şikayetçi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Hazal Kaya, Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay üçlüsünün baş rolünde olduğu yeni sezonun iddialı dizisi Misafir çok yakında Fox  TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Misafir dizisinin ilk fragmanı yayınlandı ve 4 Kasım Perşembe akşamı Fox TV ekranında izleyicilerle buluşacağı bilgisi verildi. Kanalın daha önce yaptığı dizi tanıtım çalışmalarına bakıldığı zaman son ana kadar yayın günü konusunda bilgi verilmezdi. Misafir için ise daha ilk fragman ile birlikte 4 Kasım tarihi net olarak ifade edildi.

Misafir’in yapımcı firması Med Yapım’ın instagram hesabından da yayınlanan fragmanın altına diziyle ilgili yeterince tanıtım çalışması yapılmadığı yönünde yorumlar yapıldı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

MEDYAPIM (@medyapimresmi)’in paylaştığı bir gönderi

İzleyiciler Misafir dizisi için Med Yapım’ın diğer dizilerine yaptığı kadar pr çalışması yapmadığı görüşünde birleşti.  Dizinin fragmanının altına; ‘Afiş yok, set fotoğrafları yok, tanıtım vermediniz direk fragman verdiniz ve yayın tarihini erken belli ettiniz’ şeklinde yorumlar yapıldı.

Kimi izleyiciyse fragmanda Ozan Dolunay’ın görünmemesini eleştirdi. Dizide yer alan ‘Hafızan yok, paran yok, adın bile yok’  repliğinden yola çıkarak, ‘Ozan yok, afiş yok, yazıklar olsun’ yorumları yapıldı.

Travmatik bir çocukluk geçirmiş olan genç bir kadınla, eşini yeni kaybetmiş üç çocuklu bir adamın umut dolu karşılaşma hikayesini konu alan Misafir aynı zamanda Hazal Kaya’nın uzun bir aradan sonra yeniden ekrana döneceği bir dizi olacak.

Fox TV’nin düşük reyting alan dizilerini bitirmesiyle ünlü politikası da çoğu  zaman zaman izleyiciden tepki alıyor. Bu durum da Misafir’in ilk bölümünden itibaren alacağı reytinglerde büyük önem taşıyor.