Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisinde izleyicinin en çok beklediği şey gerçekleşiyor, o kabuk kırılıyor!

Camdaki Kız dizisinde izleyicinin en çok beklediği şey gerçekleşiyor, o kabuk kırılıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Camdaki Kız dizisi Kanal D ekranında çok başarılı bir hikaye ortaya koyuyor ve milyonlarca dizi izleyicisi de her yeni bölümü büyük bir heyecanla takip ediyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden ortaya çıkan Camdaki Kız, gerçek bir olaydan esinlenilerek oluşturuldu. Bu durum da dizi hayranlarının ilgisinin daha da yoğun olmasını sağlıyor.

Burcu Biricik’in Nalan karakterinde çok başarılı bir performans ortaya koyduğu Camdaki Kız dizisinin 58. yeni bölümünde herkesi şaşırtacak anlara şahitlik edeceksiniz. Her şeyden önce dizi izleyicilerinin istediği gerçekleşecek. Nalan, artık kendi ayaklarının üzerinde duran ve kendi kararları ile hayatını yeni baştan yola sokacak. Dizinin sadık kitlesi de uzun süredir bu yönde gelişmeler bekliyordu.

Camdaki Kız dizisinde izleyicinin en çok beklediği şey gerçekleşiyor, o kabuk kırılıyor! 8

Sosyal medyada yapılan yorumlarda Nalan’ın hayatın gerçek yüzüyle tanıştığını ve artık aklı başında adımlar atması gerektiğine yönelik paylaşımlar yapılıyor.

Camdaki Kız’da taşlar yerinden oynuyor… Nalan’ın büyük değişimi başlıyor… Yani dizide artık yepyeni bir döneme hazır olun. Kabuklarını kıran bir Nalan izlemeye hazır mısınız?

Camdaki Kız’ın perşembe akşamı ekrana gelecek olan yeni bölümünde Nalan hem Sedat hem de tüm Koroğlu ailesi ile yüzleşecek. Yaşanan bu büyük yüzleşmenin ardından Nalan, Feride’ye rağmen evi terk edecek.

Camdaki Kız dizisinde izleyicinin en çok beklediği şey gerçekleşiyor, o kabuk kırılıyor! 9

Feride ve Sedat’ın Nalan’ın gidişini kabullenmeye niyeti olmasa da Hayri tüm desteği ile Nalan’ın yanında yer alacak.

Tüm taşların yerinden oynadığı, Nalan’ın yeni hayatının kapısını açtığını bölüm izleyiciyi bir kez daha ekran başına kilitleyecek.

Cihangir Ceyhan’ın canlandırdığı Hayri karakterinin de dizide daha fazla önce çıkacağı yöne dönemde, bakalım Nalan karakteri yeni aşkıyla aradığı mutluluğu bulabilecek mi?

Camdaki Kız heyecan dolu yeni bölümü ile perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…