Ana sayfa Dizi Fragmanları Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde tehlikeli bir yakınlaşma başlıyor!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde tehlikeli bir yakınlaşma başlıyor!

tarafından ker_def

Show TV’nin ilgiyle takip edilen BKM imzalı dizisi ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı. Songül’ün “Hiç sevmemem gereken bir adamı çok sevdim ben” sözlerinin dikkat çektiği tanıtımda Kıvanç, Derya’ya yeni bir iş teklif ediyor.

Ozan’ın kıyıda balıkçılar tarafından bulunması akıllara “Ozan yaşıyor mu?” sorusunu getirirken, Aylin ve Araz arasındaki tehlikeli yakınlaşma heyecan uyandırıyor. Dizinin 19. yeni bölümü merakla beklenirken, yayınlanan fragman da heyecanı biraz daha artırdı.

Dizinin geçen hafta yayınlanan 18. bölümünde; Songül ve Sadi artık birbirlerine karşı olan duygularını daha fazla gizlememeye karar verdi. İkilinin ilk öpücüğü bölüme damgasını vurdu. Finalde Songül, hastanede Derya’ya yaptığı ziyarette tesadüfen Derya’nın çöpe attığı mektupla fotoğrafı birleştirince, Emin ve Derya’nın geçişte sevgili olduğunu öğrendi.

Proje tasarımı ve senaryosu Gani Müjde’ye ait ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin oyuncu kadrosunda şu isimler bulunuyor:

“Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Pamir Pekin, Nilsu Berfin Aktaş, Tolga Güleç, Mustafa Açılan, Özgü Delikanlı, Ayşe Kırca, Sanem Babi, Onur Özer, Rojbin Erden, Ali Berge, Furkan Murat Uğur, Murat Göçmez, Melisa Bostancıoğlu ve Atilla Olgaç.”

‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’, yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de.