Ana sayfa Dizi Fragmanları Camdaki Kız dizisinde kovulma vakası her şeyi allak bullak etti!

Camdaki Kız dizisinde kovulma vakası her şeyi allak bullak etti!

tarafından ker_def

Televizyon ekranının yeni gözde dizisi Kanal D’deki Camdaki Kız oldu. Perşembe rekabetine güçlü bir giriş yapan dizi 4. bölümü ile hem AB hem de ABC1 grubunda yine birinci olmayı başardı. Bir Zamanlar Çukurova’yı tahtından eden Camdaki Kız, milyonları ekran başına sürüklemeye başladı.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisinde ilk 4 bölüm büyük ilgi çekti. 5. yeni bölümde neler olacağı merakla bekleniyor. Özellikle de Muzo ile Nalan arasında bir şey olup olmayacağını izleyiciler çok merak etmeye başladı. Sedat ve Nalan konusunda yaşanacaklara kitlenen izleyiciler, yine dram dolu anlara şahitlik edecek.

Nalan için Sedat’tan vazgeçmek diye bir şey mümkün görünmüyor. Fragmana yansıyan görüntüde annesi Nalan’a “Buradan dönüş yok, o adamla evleneceksin” diyerek dikkat çekti. Rafet bey de Sedat’ı evlatlıktan reddediyor… Sedat’ın evden kovulması ise hikayede her şeyi alt üst edecek gibi görünüyor.

Camdaki Kız 5. Bölüm Fragmanı yayında! Rafet kızıp Sedat’ı evlatlıktan reddedince olaylar karışıyor! Sedat’ın yasak aşkının basına yansımasından sonra ipler gerilmiştir. Bir taraftan Sedat ailesi ile uğraşırken diğer tarafta Nalan annesinin baskılarına maruz kalır. Ancak Rafet’in artık Sedat’a karşı sabrı kalmamıştır.

Oğlunu evlatlıktan reddedip kovan Rafet’e ise Sedat’ın duygu yüklü cevabı hazırdır. Evden ayrılan Sedat bambaşka bir yola girmiştir. Ancak Selen’e gelen kötü bir haber tüm ailenin yıkılmasına sebep olur. Sedat’ın başına ne geldi?

Camdaki Kız yeni bölümüyle Perşembe 20.00’da Kanal D’de!