Ana sayfa Dizi Fragmanları Teşkilat dizisinde heyecanlı kaçış izleyicileri mest edecek!

Teşkilat dizisinde heyecanlı kaçış izleyicileri mest edecek!

tarafından ker_def

TRT1 ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam eden Teşkilat dizisinde yine aksiyon dolu bir bölüm geliyor. Çağlar Ertuğrul ile Deniz Baysal’ı başrolde bir kez daha buluşturan TRT1 dizisi, Milli İstihbarat Teşkilatı destekli bir yapım olması ile de öne çıkıyor… Diziden verilen mesajları kaçırmak istemeyen milyonlar pazar akşamları ekran başına geçiyor ve reytingler de patlama yapıyor. Reytinglerin zirvesinden inmeyen “Teşkilat”ın yeni bölümünde; Fadi, Serdar ve Zehra’nın peşine düşüyor…

Hikayede yine etkileyici anlara şahitlik edeceksiniz. Kahramanlarımız yine zorlu görevler üstlenecek ve başarılarıyla da gurur verecek. Peki Teşkilat dizisinin 2 Mayıs Pazar günü yayınlanacak olan 9. yeni bölümünde neler izleyeceksiniz? İşte tüm detaylar ve son fragman:

Kasım Firavi takasının ardından havada arızalanan uçak irtifa kaybetmeye başlar. Uçakta büyük panik yaşanır ve Yunanistan’a mecburi iniş yapılır. Bu durum krizin büyümesine neden olur çünkü Kasım’ın Yunanistan’a giriş yasağı vardır. Diğer yanda ekibin diğer üyeleri Ceren’i takip ederken fotoğrafları çekilir.

Serdar ve Zehra, Kasım’la birlikte girdikleri pasaport kontrolünde gergin anlar yaşar. Uçak tamir edilene kadar havalimanındaki otelde kalmaya karar verirler. Yeğeni Kasım’ı taşıyan uçağının düşmediğini öğrenen Fadi hayal kırıklığına uğrar. Kasım’ın Türkiye’ye götürülmesini engellemek için Yunanistan’daki dostu Stefanos’tan yardım ister.

Ekip fotoğraflarını çeken kişiyi yakalayıp karargâhta sorguya alır. Kurulan oyunla Ceren’in deşifre olmadığına ikna edilir. Bu sırada Şef, Ceren’e yeni görevini ileterek Serdar’ın başında olduğu ekibin deşifre edilmesini ister.

Uçaktaki arızanın sabotaj kaynaklı olduğunun kesinleşmesi üzerine Fadi’nin peşlerinde olduğunu anlayan Serdar ve Zehra, ülkeyi bir an önce terk etmeleri gerektiğine karar verirler. Stefanos’un adamlarıyla birlikte otele gelmesiyle Yunanistan’dan çıkmak için zorlu bir kaçış planı uygulamaya konur.

Teşkilat 2 Mayıs pazar akşamı yeni bölümüyle saat 20.30’da TRT 1’de…