Ana sayfa Dizi Fragmanları Yasak Elma dizisinde Yıldız itirazları yeniden başladı!

Yasak Elma dizisinde Yıldız itirazları yeniden başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında Yasak Elma dizisi yoluna Pazartesi akşamları devam ediyor. Şimdiye kadar 112 bölüm yayınlanan diziden Şahika karakteri çıktığı için birçok izleyici itirazlarını sürdürüyor. Sosyal medyada yer alan bir başka itiraz konusu ise Yıldız karakteri ile ilgili…

Eda Ece’nin kariyerinde büyük zıplama yapmasını sağlayan Yıldız karakteri için dizinin hayranlarının uzun süredir bir isteği var. Senaristlere mesaj yollayan hayranlar artık bu karakterin güçsüz gösterilmesinden rahatsız olduğunu söylüyor…

“Artık zengin kocası sayesinde değil de kendi ayakları üstünde dimdik duran güçlü, kendini geliştirmir bir Yıldız görsek…” Sosyal medyada işte bu sözler gibi birçok yorum görebilirsiniz.

Yasak Elma dizisinde Yıldız itirazları yeniden başladı! 7

Berk Oktay’ın canlandırdığı Çağatay karakterinin aldattığı Yıldız, izleyicileri bu silik görüntüsü ile çok rahatsız ediyor. Kumru karakteri ile hikayeye dahil olan Biran Damla Yılmaz da hızlı bir giriş yapmayı başardı.

Eda Ece’nin dizinin farklı sezonlarında birbirlerinden farklı ruh halleri ile Yıldız’ı çok iyi canlandırdığı ortada… Gözyaşı ve çaresizlik ile adı anılmakta olan Yıldız’ın artık silkinmesi ve kendine gelmesi gerekiyor.

Dizinin hayranları sosyal medyada bu talebi senaristlerin duyması için yazıyor. Saflık konusunda da artık sinir bozmaya başlayan Yıldız bakalım yasak aşkı öğrenince ne yapacak?

Yasak Elma dizisinin 113. bölüm fragmanı yayınlandı. Kumru ile Çağatay’ın yasak aşkı iyice büyüyor. Yıldız ise kendisine gelen bir mesaj ile eşinin ihanetine uğradığını öğreniyor… İşte 27 Eylül Pazartesi günü saat 20.00’da Fox TV’de ekrana gelecek olan dizinin yeni fragmanı: