Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisinde ortalığı karıştıracak yeni kadın karakteri bulundu!

Camdaki Kız dizisinde ortalığı karıştıracak yeni kadın karakteri bulundu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanan Camdaki Kız dizisinin yeni bölümleri heyecanla bekleniyor. Hikayeye yeni katılan isimlerden birisi de Hayri karakterinin, iki çocuğu ile köyde yaşayan eşi Türkan sonunda Nalan ile yüzleşecek.

Camdaki Kız dizisi 72. Bölümünde hikayede adeta büyük bir kırılma yaşanacak. Burcu Biricik’in başarıyla canlandırdığı Nalan karakterinin Türkan ile karşılaşmasını izleyiciler büyük bir heyecanla bekliyor. Nalan, Hayri’nin evli olduğunu öğreniyor!

Hayri ile Nalan baş başa olduğu bir an lokantaya eşi ve çocukları gelir. Başta Nalan hiçbir şeyden şüphelenmez. Nalan’ın etrafındaki herkes ise Hayri’nin evli olabileceğinden ve çocukları olduğundan şüphe duyar.

Nalan, Hayri’ye toz konduramazken gerçek ile karşı karşıya kalır. Nalan, Hayri’nin evli olduğunu ve çocukları olduğunu öğrenir.

İzleyiciler yaptıkları yorumlarda “İçimin yağları eridi” şeklinde mesajlar paylaşıyor. Hayri karakterinin özgüven patlaması yaşamasından rahatsızlık duyan izleyiciler, artık bu durumdan da kurtulacakları için seviniyor.

Cihangir Ceyhan’ın başarılı bir performans ile canlandırdığı Hayri’nin giderek kötü birisine dönüştüğünü düşünenler olduğu gibi, Sedat’ın bile Hayri’den daha insaflı olduğu yorumlarını yapanlar da var.

Nalan’ın Hayri’nin gerçek yüzünü görmesini isteyen izleyiciler, “Yeter artık kadınları aptal yerine koymayın” diye paylaşımlar yapıyor.

Camdaki Kız dizisinde ortalığı karıştıracak yeni kadın karakteri bulundu! 7

Hivda Zizan Alp ise diziye üçüncü sezonda dahil olan isimlerden birisi ve Hayri karakterinin eşi Türkan’ı canlandırıyor.

Sefirin Kızı dizisinde Elvan karakteri ile büyük çıkış sergileyen oyuncu, uzun bir aradan sonra yeniden öne çıkabileceği, sosyal medyada çok fazla konuşulacak bir karakter ile dizi setlerine dönmüş oldu.

Türkan’ın yeni dönemde ortalığı karıştıracak kadın karakteri olduğu da 72. bölümdeki detaylardan anlaşılıyor.

Camdaki Kız yeni bölümüyle 30 Mart perşembe saat 20.00’da Kanal D’de!