Ana sayfa Sosyal Medya Camdaki Kız dizisinde öyle harika rol yapıyor ki, izleyici mest oluyor!

Camdaki Kız dizisinde öyle harika rol yapıyor ki, izleyici mest oluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Camdaki Kız, yeni popüler dizi. Kanal D ekranında yayınlanan Camdaki Kız, bir Gülseren Budayıcıoğlu hikayesinin daha ekranda yer alma durumu… 4. dizisi yayınlanan Budayıcıoğlu’nun hikayeleri çok meşhur oldu ve bir anda patlama yaptı.

Camdaki Kız dizisi de başladığı andan bugüne sürekli konuşuluyor. Dizinin hikayesi de güçlü, oyuncu kadrosu da çok güçlü. Camdaki Kız da başrol oyuncusu Burcu Biricik gerçekten harika bir performans ortaya koyuyor. Feyyaz Şerifoğlu yeni ortaya çıktı belki ama izleyicileri etkilemeyi başarıyor.

İki usta isim ise adeta dizinin sürükleyici isimleri oldu. Feride İpekoğlu karakterinde Nur Sürer gerçekten ustalığını ekrana yansıtıyor ve izleyicileri fazlası ile etkilemeye devam ediyor.

Camdaki Kız dizisinde öyle harika rol yapıyor ki, izleyici mest oluyor! 7

Bir diğer usta isim Tamer Levent de Rıfat Köroğlu karakteri ile yine izleyicileri mest eden performans ortaya koyuyor.

Tamer Levent’in oğlu Sedat ile olan karşılaşmaları da çok duygusal. Sedat, babasının beklediği birisi olmadığının farkında. Babasının ilgi göstermesi için de her yolu deniyor aslında. Belki de Cana takıntısı da babası ona kızdığı, yani ilgi gösterdiği için olabilir.

Tamer Levent, otoriter bir baba olarak ekranda çok iyi bir oyunculuk sergilemekte… Dizi hayranları da onun bu güçlü sunumunda çok etkileniyor.