Ana sayfa Dizi Fragmanları Camdaki Kız dizisinde rezil olmaya doğru adım adım!

Camdaki Kız dizisinde rezil olmaya doğru adım adım!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden olan Camdaki Kız, çok iyi bir hikaye ortaya koyuyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabından uyarlanan Camdaki Kız’ın gerçek bir hikayeyi anlatıyor olması da izleyicileri derinden etkilemeye devam ediyor.

Burcu Biricik’in Nalan karakterini canlandırdığı dizide Sedat olarak da Feyyaz Şerifoğlu’nu izliyoruz. Dizinin 15. yeni bölümünde Nalan, annesi Feride’nin bebek beklentisi karşısında bir kez daha zor duruma düşecek. “Benden kurtulmanın tek yolu anne olmak” diyen Feride’nin Nalan üzerine kurduğu baskı izleyicileri bile fazlasıyla gerdi.

Camdaki Kız dizisine Hayri karakteri ile katılan Cihangir Ceyhan’ın daha fazla öne çıkmakta olduğunu görüyoruz. Ancak izleyiciler ileride Hayri ile Nalan arasında bir yakınlaşma yaşanması gibi bir durumu daha şimdiden kabullenemediklerini belirten yorumlar yapıyor.

Camdaki Kız dizisinde rezil olmaya doğru adım adım! 3

Dizide bir başka önemli gelişme ise Sedat ile Cana arasında yaşanıyor. İlişkilerini sürdürmeye devam eden ikili şimdi de karşılarında Alp’i buldu. Tolga Çıklaçiftçi’nin canlandırdığı Alp karakteri iki aşığı fena kıstırdı. Onları rezil etmekle tehdit eden Alp, istediklerini almaya yaklaştı.

“Önce seni, sonra seni rezil edeceğim.” Alp bu sözleri ile 15. yeni bölümde hikayenin gidişatını belirleyecek. Dizinin hayranları sosyal medyada yer alan yorumlarında hem Sedat hem de Cana’nın artık rezil olması gerektiğini belirten yorumlar yapıyor. Yeni bölümlerde bu tür sahneler görmek isteyen dizi hayranları Alp karakterine destek verdiklerini ifade ediyor.

Sedat’ın hayatında işler yolunda gitmiyor ve ne yapacağını da bilemiyor. Hem Cana hem de şirket tarafından zor olayların içinde kalan Sedat bir de Alp’in tehditleri ile nasıl başa çıkacak? Bu sorunun yanıtını yeni bölümde bulacaksınız.