Ana sayfa Sosyal Medya Elçin Sangu’nun iliklere kadar duyguyu hissettiren sahnesi!

Elçin Sangu’nun iliklere kadar duyguyu hissettiren sahnesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Elçin Sangu, yeni sezonda Fox TV ekranında yayınlanmakta olan Yalancılar ve Mumları isimli dizinin kadrosunda yer alıyor. İkinci bölümü pazar akşamı yayınlanan dizinin etkileyici bir hikayesi var. BBC yapımı olan Mistresses isimli diziden uyarlanan Yalancılar ve Mumları, güçlü oyuncu kadrosu ile de dikkat çekiyor.

Ceren Moray, Şafak Pekdemir, Burcu Gölgedar ve Melike Güner ile birlikte dizinin başrolünde Elçin Sangu da yer alıyor. Geçen sezon rol aldığı dizinin kısa süreli olması oyuncunun hayranlarının özlemini artırmıştı. Yeni dönemde Elçin Sangu yeni imajı ile tekrar televizyon ekranına dönüş yaptı. Ceyda karakteri de oyuncuya çok yakıştırıldı.

Ceyda’nın babasını ziyaret ettiği sahnede yaşananlar ise izleyicileri bir hayli duygulandırdı. Bir baba – kız hikayesini yansıtan sahnede performansı ile hayranlarından büyük takdir toplayan Elçin Sangu, sosyal medyada övgüler aldı.

Elçin Sangu'nun iliklere kadar duyguyu hissettiren sahnesi! 7

Ceyda karakterinin babası ile olan duygusal anları bazı izleyicileri ekran başında ağlattı. Baba kız ilişkisinin en çarpıcı örneklerinden birisinin sergilendiği belirtilen sahne için şu yorumlar yapıldı:

“Bu sahne benim için çok üzücü. Sevgili Elçin, bu sahneyi izlerken ağladım.”

“Bölümün en güzel sahnesiydi.”

“Elçin bu dizideki rolüyle muhteşem bir performans sergiliyor; çok zarif çok da güzel dans ediyor.”

“Ceyda ne kadar güzel sahneydi, ne güzelsin Elçin Sangu.”

Ünlü oyuncunun bu sahnedeki performansı hayranlarının duyguyu iliklerine kadar hissetmesini sağladı. Oyuncu övgü dolu yorumlar alırken, Yalancılar ve Mumları dizisinin ikinci bölümünün en iyi sahnesi olduğuna yönelik ifadeler de kullanıldı.