Ana sayfa Sosyal Medya Gonca Vuslateri diziden son anda ayrılarak doğru karar vermiş!

Gonca Vuslateri diziden son anda ayrılarak doğru karar vermiş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hatırlanacağı üzere Gonca Vuslateri yeni sezon başlangıcında Fox TV için hazırlanan Uzak Şehrin Masalı isimli dizi projesinde yer alıyordu. Aslıhan Güner, Barış Kılıç ve Timur Acar ile birlikte Gonca Vuslateri’nin de dizinin başrolünde yer alacağı haberlere yansıdı.

Ancak ünlü oyuncu hem sinema filmi projeleri hem de sahnede şarkı söyleme fırsatı elde eden bir teklif alınca diziden vazgeçti. Gonca Vuslateri’nin son anda kadrodan ayrılmasından sonra Begüm Birgören başrole adını yazdırdı.

Kars’ta çekimleri yapılan Uzak Şehrin Masalı ne yazık ki ömrü kısa olan diziler arasına yazıldı. Pazar akşamları yayınlanan dizinin ilk 3 bölümü kötü reytingler getirdi. Perşembe günlerine alınan dizi yine düşük reytingler almaya devam etti.

Fox TV’nin beşinci bölüm itibari ile 14 Ekim Perşembe günü son kez yayınlayacağı dizide yer almama kararı Gonca Vuslateri adına olumlu bir karar oldu.

Bu kadar büyük bir emek harcanan ve tüm ekibin büyük umutlarla başladığı dizinin kısa sürede final yapması hem şanssızlık hem de moral bozukluğu getirdi.

Gonca Vuslateri ise bu durumdan erken sıyrıldı ve şimdi yeni projeleri için moral depoluyor. Gürgen Öz ile birlikte yeni filmin başrolünde yer alan oyuncu, yakında sete çıkacak.

Her Şey Dahil isimli komedi türündeki filmin çekimlerine Datça’da başlandı. Gonca Vuslateri dizi yerine sinema tekliflerini kabul ederek kariyeri adına daha olumlu bir konumlama yapmış oldu.

Setten paylaşım yapan oyuncu, şöyle yazdı:

#herşeydahil filmimizin ilk günü.
Deniz bir heyecan..
Film bir heyecan..

Gonca Vuslateri diziden son anda ayrılarak doğru karar vermiş! 7