Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisinde şoke eden ölümle bir oyuncu ayrıldı!

Camdaki Kız dizisinde şoke eden ölümle bir oyuncu ayrıldı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan Camdaki Kız dizisinin 61. bölümünde yaşanan acı bir olay sonrasında bir karakter hikayeden ayrıldı! Dizinin yeni bölümünü izleyenleri çok şaşırtan bu ayrılık sonrası Nalan ve Sedat’ın hayatları da ayrıca merak konusu oldu!

Başrollerinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu’nun rol aldıkları ve OGM Pictures imzalı dizi Camdaki Kız, 15 Aralık akşamı yayınlanan yeni bölümünde izleyenleri şaşırtan bir sona sahne oldu! Kimsenin beklemediği bir şekilde Cana’nın diziden ayrılması, herkesi şoke etti!

Sedat’ın oğluna hamile olan Cana, Nalan ve Sedat evliliğinin devam etmesinde en büyük engellerden birisi olarak görülüyordu! Hayri ile yaşadığı aşkı annesinin farkedip tehditle onu eve getirmesinden sonra yaşanan Cana’nın ölümü, ikilinin evliliğinde de başka bir süreci getirecek gibi duruyor!

Aileye büyük bir sorun oluşturan Cana, 6 aylık hamileydi. Sedat’ın bebeğini doğurmak üzere olan Cana’yı Raşit tehdit ederek çocuklarını alıp Amerika’ya gitmesi ve Nalan ve Sedat’ı rahat bırakmasını istemişti. Herkes hikayeden bu şekilde çıkacağını sanırken Cana’nın bir trafik kazası yaşadığı öğrenildi.

Camdaki Kız dizisinde şoke eden ölümle bir oyuncu ayrıldı! 9

Alp hastanede perişan bir şekilde beklerken Sedat da haberi duyup geldi. Bu sırada tüm aile ile birlikte yemekte olduklarından Nalan da dahil olmak üzere herkes hastaneye gelmişti. Durumu ağır olan Cana’nın öldüğünü ve bebeği de kurtaramadıklarını söylemesi ile herkes şok oldu! İzleyicinin beklemediği bu gelişme ile birlikte Hande Ataizi de Camdaki Kız dizisinden ayrılmış oldu!

Camdaki Kız dizisinde şoke eden ölümle bir oyuncu ayrıldı! 10

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı Camdaki Kız’ın yeni bölümleri merak konusu. Bu arada diziden bir ayrılığın daha yaşanması ile ilgili bazı söylentiler de gündeme geliyor. Feride karakteri ile ilgili de yeni sürprizler yaşanabilir! Nur Sürer’in sözleşmesinin bitmek üzere olduğu ve diziden gitme ihtimali söz konusu…

Camdaki Kız dizisinde şoke eden ölümle bir oyuncu ayrıldı! 11

Sedat ile ayrılmak için evi terkeden ancak annesinin yoğun duygusal baskısı ve Hayri ile kendisini öldürme tehditlerinden sonra dönen Nalan’ın hikayesinden Feride’nin çıkması ile Camdaki Kız, çok başka bir sürece girecek gibi görünüyor!