Ana sayfa Sosyal Medya Sipahi ile ekrana dönen Özge Gürel’in pozları, hayranlarından hem alkış hem övgü aldı!

Sipahi ile ekrana dönen Özge Gürel’in pozları, hayranlarından hem alkış hem övgü aldı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekrana en son Hayaller ve Hayatlar dizisi ile gelmişti Özge Gürel. Fox TV’de yayınlanan dizisi, 2022 yılının Şubat ayında başlamış ve 26 bölüm sürmüştü. Yeni sezonda devam etmeyen dizinin ardından Özge Gürel, yaz aylarında ise uzun zamandır beraber olduğu meslektaşı Serkan Çayoğlu ile evliliğiyle gündeme geldi.

Özge Gürel’in hayranları, onu yeni bir dizide görmek için heyecanlanıyordu. Bu kez romantik komedi dizilerinin aranan yıldızı olan Gürel, bambaşka bir yapımla ekrana gelmeye başladı! İlk bölümü geçtiğimiz hafta Pazartesi akşamı yayınlanan Sipahi dizisinde bu kez bir polis olarak ekrana geliyor oyuncu.

Milli İstihbarat Teşkilatı odaklı hikayede aksiyonu yüksek sahnelerle birlikte ekrana gelmeye başlayan Sipahi dizisinde Kaan Yıldırım ve Kerem Alışık ile başrolde yer alıyor Özge Gürel. Hayranları onu bambaşka bir rolle izlemeye hazırlanırken, oyuncunun geçtiğimiz günlerde katıldığı bir gecedeki kıyafetleriyle pozları ise hayranlarından ilgi gördü.

Sipahi ile ekrana dönen Özge Gürel'in pozları, hayranlarından hem alkış hem övgü aldı! 8

“Kırmızı ruj gecesi” notuyla instagram hesabından yayınladığı fotoğraflarda güzelliği, fit vücudu, tarzı ile beğeni topladı oyuncu. Hayranlarının büyük bir ilgiyle takip ettikleri Özge Gürel, yeniden ekrana dönmüş olmasının da verdiği bir dönemde daha çok dikkatleri çekiyor.

Straplez, ekru renkli mini elbisesini siyah ince çorap ve ince topuklu bir ayakkabı ile tamamlayan Özge Gürel’in, omuzuna attığı ceket ile merdivendeki pozu da ayrıca beğenildi.

Hayranlarının güzelliğine övgüler yağdırdığı oyuncu, kırmızı rujlu ve açık saçlarıyla ceketsiz bir başka pozunu da paylaştı.

Sipahi ile ekrana dönen Özge Gürel'in pozları, hayranlarından hem alkış hem övgü aldı! 9

Sipahi dizisinde ‘Canan’ isimli bir komisere hayat veren oyuncu, bir süre önce yaptığı açıklamada Kaan Yıldırım’ın önerisi ile dizinin senaryosunu okuduğunu ve gelen teklifi kabul ettiğini anlatmıştı.  Yıldırım’ın Korkut Ali Türkoğlu isimli bir ajana hayat verdiği dizide Canan ve Korkut arasında yaşanacaklar da şimdiden merakla bekleniyor.