Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’in sosyal medyadan yaptığı paylaşım, dizisiyle ilgili gelişmeyi de ortaya koydu!

Demet Özdemir’in sosyal medyadan yaptığı paylaşım, dizisiyle ilgili gelişmeyi de ortaya koydu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Erkenci Kuş dizisiyle meslek hayatında bir dönüm noktası yaşayan Demet Özdemir, daha sonra ekrana Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ile gelmişti. Geçtiğimiz sezon ekranda olmayan oyuncuyu hayranları özlese de Netflix için çekilen Aşk Taktikleri filminin ardından Disney Plus için çekilen Dünyayla Benim Aramda dizisi ile hasret gidermişti.

Demet Özdemir’in başrolünü Buğra Gülsoy, Hafsanur Sancaktutan ve Metin Akdülger ile paylaştıkları Dünyayla Benim Aramda dizisi, Eylül ayında yayınlanmış ve izleyicilerin de beğenisini kazanmıştı. Dizinin ikinci sezonunun olup olmayacağı da ayrıca merak konusuydu.

Dünyayla Benim Aramda dizisinde İlkin isimli bir dergi yöneticisine hayat veren Demet Özdemir, performansı ile beğeni toplarken, ekranda yer alması pek mümkün olmayan cesur sahneleriyle de dikkatleri çekmişti. Özdemir’in geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklama ile, dizinin 2.sezonunun geldiği de netleşti!

Oyuncu, Haziran ayında Dünyayla Benim Aramda dizisinin yeni bölümlerinin çekilmeye başlanacağını duyurdu. Bu arada ekrana da sürpriz bir şekilde dönmeye hazırlanıyor Özdemir! İsmi bir süre Aslı Enver ile anılan ancak oyuncunun ani evliliği ve hamile olmasının ardından kimin başrolde yer alacağı konuşulan Benim Adım Farah dizisinin oyuncusu oldu Demet Özdemir!

Bu beklenmeyen gelişme ile birlikte teklifi kabul etmesiyle Demet Özdemir, uzun bir aranın ardından ekrana dönmüş olacak! Biri Fox TV’de diğeri Disney Plus’ta yayınlanacak iki diziyle hayranlarını önümüzdeki dönemde mutlu edecek olan Demet Özdemir, geçtiğimiz günlerde ise Dünyayla Benim Aramda ekibi ile buluştu!

Bu buluşma, aynı zamanda dizinin 2. sezon çekimlerinin de bir göstergesiydi adeta! Dizinin yönetmeni Hülya Gezer ve senaristi Pınar Bulut’un da yer aldığı buluşmada ayrıca oyuncular Buğra Gülsoy, Metin Akdülger, Zerrin Tekindor ve İbrahim Selim de bu buluşmaya katılan isimlerdi.

Demet Özdemir'in sosyal medyadan yaptığı paylaşım, dizisiyle ilgili gelişmeyi de ortaya koydu! 7

Demet Özdemir’in “Bir takım sevgi selleri yaşandı” notuyla yayınladığı bu pozu, hayranları ve özellikle de Dünyayla Benim Aramda’nın 2. sezonunu bekleyenler için güzel bir sürpriz oldu!

8 bölüm olarak yayınlanan dizinin ilk iki bölümü önden yayınlanmış daha sonra her hafta Çarşamba günleri bir bölümü izlenmişti. 26 Ekim’de son bölümü yayınlanan dizinin ikinci sezonu için net bir açıklama yapılmazken hem Demet Özdemir’in onaylaması hem de bu buluşma ile diziyi bekleyenler müjdeli haberi almış oldu!