Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisinde Yüsra Geyik’ten kim rahatsız oldu da, ayağını kaydırdı?

Camdaki Kız dizisinde Yüsra Geyik’ten kim rahatsız oldu da, ayağını kaydırdı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Camdaki Kız dizisinde Yüsra Geyik, Melisa karakteri ile yerini aldı. Oyuncu için çok önemli bir sınavdı. Çünkü onu Arka Sokaklar’dan tanıyan birçok hayranı, yeni bir rolde yer almasını uzun süredir bekliyordu.

Camdaki Kız gibi sezonun en iddialı dizilerinden birisinde yer alarak kariyerinde önemli bir adım daha atan Yüsra Geyik’in hikayede fazlasıyla öne çıkartılması da dikkatleri çekmişti. Ancak dizi içinde bazı isimlerin genç oyuncunun bu öne çıkma durumundan rahatsız olduğu ortaya çıktı. İddianın sahibi gazeteci Birsen Altuntaş.

Bazı isimlerin Yüsra Geyik öne çıktığı için ondan rahatsızlık duyduğu belirtilen bu iddia şayet gerçek ise, Yüsra Geyik’e büyük bir haksızlık yapıldığı ortaya çıkıyor.

15 sezon yer aldığı Arka Sokaklar dizisinden ayrılık kararı ile hayranlarını şaşırtan genç oyuncu, Melisa rolünde de gayet başarılıydı. Karakterin diziye kattığı heyecan ve gizemli bir hava da Yüsra Geyik’in fazlasıyla öne çıkmasına neden oldu. Ancak senaristlerin karakter üzerinde fazlasıyla durması sette birilerini rahatsız etmiş. Peki kimler rahatsız oldu? Genç bir oyuncunun ayağının kaydırılmasına kimler sebep oldu?

Camdaki Kız dizisinde Yüsra Geyik'ten kim rahatsız oldu da, ayağını kaydırdı? 34

Setten gelen kulis bilgilerinde bu duruma neden olan oyuncuların isimleri belli değil. Ancak yapılanın pek de hoş olmadığı ve Camdaki Kız dizisine de zarar verdiği bir gerçek.

Ortaya atılan iddiada bu rahatsızlığın başrol oyuncularından geldiği de belirtiliyor. Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Nur Sürer, Selma Ergeç, Enis Arıkan, Cihangir Ceyhan, Şerif Erol, Hande Ataizi, Tamer Levent, Devrim Yakut, Engin Şenkan gibi önemli isimler dizinin kadrosunda bulunuyor.