Ana sayfa Dizi Fragmanları TRT1 ekranında bir dizi daha yakında final yapacak!

TRT1 ekranında bir dizi daha yakında final yapacak!

tarafından ker_def

Kıbrıs Zafere Doğru dizisi adım adım finale ilerliyor… Dizinin çekimleri Aralık ayında tamamlanmıştı. 31 bölüm devam etmesi planlanan dizinin daha erken biteceği anlaşılmıştı. Dizi hayranları finalin nasıl olacağını şimdiden çok merak ediyor.

Başrollerini Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan, Tayanç Ayaydın, Gülper Özdemir ve Devrim Saltoğlu’nun paylaştığı “Kıbrıs Zafere Doğru” dizisinin bu hafta 23. bölümü ekrana gelecek. Birkaç bölüm içinde dizinin final yapması da bekleniyor… Sona doğru adım adım ilerleyen dizinin şimdiye kadar yayınlanan bölümleri çok duygusal ve aksiyon dolu geçti.

1960 ve 1970’li yıllarda Kıbrıs Türk halkının yaşadığı zulmü ekranlara taşıyan ve kurtuluş mücadelesini izleyicilerle buluşturan Kıbrıs Zafere Doğru, TRT1’in çok iddialı dizilerinden birisiydi. Ancak son haftalarda reytingleri ciddi bir şekilde gerileyen dizinin yakın zaman içinde final yaparak bitmesi bekleniyor.

Hikayede ise; Ankara, Kıbrıs Türkleri’nin özgürlüğüne kavuştuğu tarihi Kıbrıs Barış Hareketı’nı başlatıyor. Büyük merakla beklenen bölümde dönemin Başbakanı Bülent Ecevit ve yardımcısı Necmettin Erbakan müdahale için düğmeye basıyor. Tarihin unutulmaz zaferine ışık tutan Kıbrıs Zafere Doğru yeni bölümüyle büyük beğeni toplayacak.

Yönetmenliğini Osman Taşcı ve Barış Erçetin’in üstlendiği, senaryosunu Emre Özdür ve Başar Başaran’ın kaleme aldığı “Kıbrıs Zafere Doğru” çok konuşulacak yeni bölümüyle 28 Ocak Cuma günü saat 20.00’de TRT1’de ekrana geliyor…