Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Üç Kuruş dizisine Bora Akkaş kimsenin tahmin etmediği bir rolle geldi!

Üç Kuruş dizisine Bora Akkaş kimsenin tahmin etmediği bir rolle geldi!

tarafından ker_def

Bora Akkaş’ın Üç Kuruş dizisine katıldığının ortaya çıkması hayranlarını çok heyecanlandırdı. Oyuncunun nasıl bir karakter ile ekranda olacağı da merakla bekleniyor. Sezona Show TV ekranında İçimizden Biri isimli romantik komedi dizisiyle başlayan Bora Akkaş, Özge Yağız ile başrolü paylaşmıştı. Ancak oyuncu şimdi yeni bir rolle yine aynı ekranda bu sefer Üç Kuruş dizisinde hayranlarının karşısına çıkacak.

Pazartesi akşamları yayınlanan Ay Yapım’ın ilgiyle izlenen dizisi ‘Üç Kuruş’un oyuncu kadrosuna Sezin Akbaşoğulları’nın ardından sevilen bir oyuncu daha katıldı. Genç ve başarılı oyuncu Bora Akkaş, ‘Üç Kuruş’ta çok farklı bir karakterle izleyici karşısına çıkacak.

Fark yaratan hikayesiyle dikkat çeken Ay Yapım imzalı ‘Üç Kuruş’ oyuncu kadrosunu büyütmeye devam ediyor. Uzun yıllardır televizyon ekranlarında bambaşka karakterleri canlandıran oyuncu Bora Akkaş dizinin ekibine dahil oldu.

Seyirci, Akkaş’ı daha önce görmeye alışık olmadığı bir rolle izlemeye hazırlanırken Bora Akkaş’ın hayat vereceği karakter, hikayedeki birçok ismin hayatında kritik bir role sahip olacak.

Senaryosunda Damla Serim, Murat Uyurkulak ve Eset Akçilad’ın imzası bulunan dizide çok geniş bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Sinan Öztürk yönetmenliğindeki ‘Üç Kuruş’un kadrosunda şu oyuncluar var: Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Civan Canova, Kadir Çermik, Sezin Akbaşoğulları, Mustafa Kırantepe, Uğur Yıldıran, Mehmet Bozdoğan, Umutcan Ütebay, Damla Makar, Melissa Yıldırımer, Aytaç Uşun, Süreyya Kilimci, Cenk Kangöz, Alişan Uğur, Burak Altay, Muttalip Müjdeci, Asena Girişken, Tuğçe Yolcu, Goncagül Sunar, Cüneyt Yalaz, Canan Atalay, Aylin Engör, Volkan Kıran, Özkan Özipek, Ömer Civan Şit.”